Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?
Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.
Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.
Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.
Semmi nem ad 100%-os bizonyosságot. Se a fogamzásgátló tabletta, se az óvszer. Még is valahogy úgy is besikerül valakiknek akik tényleg odafigyeltek arra,hogy ne essen a nő teherbe. Felelősségteljesen odafigyeltek mindenre, aztán meg néztek egy nagyot mikor besikerült még is... Nagyon sok esetben előfordul ez. És szerintem ilyen esetekben nincs az, hogy az emberek nem törödömsége miatt csúszott be. Csak megérteni kéne, nem ítélkezni.
Másrészről pedig tudatról nem beszélhetünk. Te emlékszel arra a napra amikor megszülettél, vagy amikor még embrió voltál,amikor fejlődtél? Élő test, de nem érez, nem tud gondolkodni, csak testről beszélünk. Sok esetben pedig tényleg indokolt az abortusz.
A gumi működik, a tabletta is. Csak a tablettának van jó néhány mellékhatása.
És igen, ha van eszetek hozzá, akkor még a megszakításos módszer is 100%. Csak ez igazából a férfira tartozik, akiknek a túlnyomó többsége nincs igazán a helyzete magaslatán.
Azt mondtam, hogy egyszerű úgy szexuális életet élni, hogy ilyen kérdések fel se merüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!