Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?

Figyelt kérdés

Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.

Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.

Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.

2011. dec. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
Azoknak akik így látják a dolgot h kényelmi dolog, kívánom kerüljenek olyan v még rosszabb szituba mint amit leírtam és neveljék úgy a gyereket. Úgy h vagy ő nem eszik v a gyerek, V ruhát vesz a gyereknek v számlát fizet. Meglehet oldani igen. Én is rá tudnám sózni a szüleimre mert tudom h segítenének de én nem nekik akarok gyereket szülni. Már kettőt felneveltek. Márpedig a mostani helyzetemben más nem jöhetne szóba
2011. dec. 1. 14:06
 12/76 anonim ***** válasza:
48%
utolsó te hülye vagy
2011. dec. 1. 14:07
 13/76 anonim ***** válasza:
0%
te inkább ne kívánj semmi rosszat a másiknak mert más elvei vannak,mint neked,mégis ki vagy te? képzeld én kerültem olyan helyzetbe,hogy terhes lettem védekezés mellett,és megtartottam 20 évesen,főiskolásként,és meg tudunk élni,és munkám is lesz...már mondtam engem nem érdekel ki mit csinál,de nekem akkor is meg van a véleményem az abortuszról,már leírtam 14.02es vagyok
2011. dec. 1. 14:10
 14/76 anonim ***** válasza:
86%

Semmi nem ad 100%-os bizonyosságot. Se a fogamzásgátló tabletta, se az óvszer. Még is valahogy úgy is besikerül valakiknek akik tényleg odafigyeltek arra,hogy ne essen a nő teherbe. Felelősségteljesen odafigyeltek mindenre, aztán meg néztek egy nagyot mikor besikerült még is... Nagyon sok esetben előfordul ez. És szerintem ilyen esetekben nincs az, hogy az emberek nem törödömsége miatt csúszott be. Csak megérteni kéne, nem ítélkezni.

Másrészről pedig tudatról nem beszélhetünk. Te emlékszel arra a napra amikor megszülettél, vagy amikor még embrió voltál,amikor fejlődtél? Élő test, de nem érez, nem tud gondolkodni, csak testről beszélünk. Sok esetben pedig tényleg indokolt az abortusz.

2011. dec. 1. 14:12
 15/76 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam mert más elvei vannak hanem azért mert gyilkosoznak meg kényelmi szempontnak állítják be. Én sem szólok le mást a véleménye miatt akkor az abortuszelleneseknek miért lehet?
 16/76 Panda Péter ***** válasza:
98%
nekem ezen akadt meg a szemem: "Amit még megértenék, ha valami bűncselekményből kifolyólag fogant volna, vagy rendellenes fejlődés következtében fogyatékos gyerek születne." aha, szóval egy egészséges magzatot megölni bűn, de egy beteget megölni nem az... saját magadnak ellentmondasz...
 17/76 anonim ***** válasza:
0%
én csak azt nem értem miért jó ide feljönni,és bizonyságot szerezni róla hogy jól tetted hogy elvetetted,miért híreszteled?,azokat akik ellenzik meg leszólod
2011. dec. 1. 14:15
 18/76 A kérdező kommentje:
Már nem azért de a kutya sem mondta h én vetettem el gyereket. Egyáltalán nincs ilyenről szó. Én csak arra vagyok kiváncsi h miért állnak ien csőlátással az emberek ehez a dologhoz.
2011. dec. 1. 14:16
 19/76 anonim ***** válasza:
voltál már ilyen helyzetben amúgy? mert könnyű pofázni valamiről amit még személyesen nem tapasztaltál
2011. dec. 1. 14:20
 20/76 anonim ***** válasza:
0%

A gumi működik, a tabletta is. Csak a tablettának van jó néhány mellékhatása.

És igen, ha van eszetek hozzá, akkor még a megszakításos módszer is 100%. Csak ez igazából a férfira tartozik, akiknek a túlnyomó többsége nincs igazán a helyzete magaslatán.

Azt mondtam, hogy egyszerű úgy szexuális életet élni, hogy ilyen kérdések fel se merüljenek.

2011. dec. 1. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!