Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?

Figyelt kérdés

Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.

Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.

Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.

2011. dec. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
3%
12-01 14:02 vagyok,0%osra pontoztatok le,azt hiszitek érdekel a pontozás,elég szomorú,hogy a válaszolók többsége azon a véleményen van,mint te kérdező..és örülök,hogy az utolsó néhány válaszoló hasonlóan gondolkodik,mint én,lehetek akár 10%os is,pontozzatok csak nyugodtan,de nekem legalább tiszta lesz a lelkiismeretem,és nem leszek magányos,erről ennyit...
2011. dec. 4. 10:58
 42/76 anonim ***** válasza:
89%

Ekkora gőgösséget ritkán látni...és még te jössz a Bibliával...

A lelkiismereteddel hogyan számolsz el, amikor a földig gyalázol másokat??? Ja persze a jezsuiták is a Bibliát mutogatva égették halomra a nekik nem tetszőket, miközben otthon egymást és kisfiúkat gyaláztak...

Ha csak egy kis szíved is lenne, tudnád, hogy miről beszélnek azok, akik tapasztalatból, bajban a saját kárukon tanulták meg, hogyan működik a világ...és nem burokban, szemellenzővel élik a kényelmes kis életüket...

2011. dec. 4. 12:18
 43/76 anonim ***** válasza:
7%
Aki nem akar gyereket, és nem akar ölni, az ne szexeljen. Mert jól írja a kérdező, benne van a pakliban, minimális esély mindig van.
2011. dec. 4. 15:16
 44/76 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint csak az szexelhet aki házas, van munkája, háza, pénze. Nagyszeru hozzá állás. Igen becsúszhat bármi, de ez nem azt jelenti h ne lehetne szeretkezni. Mert pl én akkor most 27-8 éves koromig ne szexeljek mert nem akarok gyereket? Kossz nem
2011. dec. 4. 15:26
 45/76 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Addig ne szexelj, ameddig nem vagy biztos magadban annyira, hogy fel tudnál (és akarnál) nevelni egy gyereket.
2011. dec. 4. 15:34
 46/76 A kérdező kommentje:
Na innestol kezdve átadom az iranyítást. Meguntam a sok csolátásban szenvedo, szentfazék, szexellenes kommentelot.
2011. dec. 4. 15:36
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább csak csőlátásban szenvednek... bár nem csak ebben a témában, hanem az élet szinte minden területére érvényes az ilyen személyek igaza, ami ha marhaság, és akár ezren vagy többen csatlakoznak hozzájuk, az attól még marhaság... az ilyen trollokat nem kell figyelembe venni...
2011. dec. 4. 15:59
 48/76 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez remek és rohadtul pesszimista hozzáállás. No szex, amíg nem tudod eltartani az esetlegesen becsúszó gyereked.

Lehet normálisan védekezni, sőt több módszerrel egyszerre.

Nem értem, hogy miért pont a vallásos emberek prédikálnak? Olyan emberek, akik képesek önámításban leélni az életüket, mert fájna nekik a realitás talaján maradni..

2011. dec. 4. 17:25
 49/76 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem,hogy mindenkinek a saját dolga,mind a vallás,mind az mit csinál,mit akar csinálni,egyátalán nem értem egyik féltől sem az ítélkezést,sem a gyűlölködést.Mi óvszerrel védekeztünk párommal,és összeszedtem a strandon valami kis fertőzést,ugye nem jól védekezett tőle a szervezetem addig nem is lehetett szeretkezni,mikor elmúlt együtt voltunk,védekeztünk,4 hétre rá mégis kiderült,hogy teherbe estem. 20 éves voltam,főiskolás,párom is főiskolás,bár dolgoztunk mellette,azért még sem annyi pénzünk volt mintha, főállásban dolgoznánk,ráadásul fiatalok voltunk,az anyósék teljesen magukon kívül voltak,hogy vetessük el,meg mi az hogy nem vetetjük el(később meg tudtam neki 3 abortusza is volt a 3 gyerek után),de egyszerűen nem bírtam volna bántani, 10 hetes Ultrahangon a kis kezeivel hadonászott,láttam a kicsi fejecskéét,meghallgathattam a szívét,és tudtam,mindenképp megtartom,és a párom is így gondolta.természetesen pár hétre rá megenyhült mindenki,az én szüleim amúgy is mellettem álltak,persze azért visszahallottam teljesen idegenektől,hogy vetessem el,nehogy már megtartsam mit képzelek,és érdekes módon az abortusz pártolók teljesen letámadtak,persze nem itt kérdeztem meg mit csináljak,azt mindenkinek magának kell tudni,nem vadidegeneket kérdezgetni,de ha felmerült egy ilyen kérdés ahol egy hasonló korú lány megtartotta akkor oltogattak ezerrel,mennyire felelőtlen a vagyok stb.Nagyon rosszul esett,ugyanis én senkit nem ítéltem el ,hogy mikor hogyan dönt,pláne ebben a kérdésben sem.Lassan 8 hónapos a kisfiam,tanulunk párommal,ő dolgozik is,én is csinálok kisebb munkákat amit itthon is lehet,van egy kis lakásunk, amit mamámtól örököltem még,megélünk,és neveljük a kisfiunkat,közben tesszük a dolgunk,befejezzük a főiskolát.nem könnyű,de meg lehet csinálni,én így döntöttem,nem hiszem,hogy felelőtlenség volt,szeretjük a kisfiunk.Én sohasem vetetném el a gyermekem,és engem nem érdekel más hogy csinálja,miért csinálja,mindenkinek a saját élete,amihez idegeneknek semmi közük,én nem ítélek el senkit ha az elveteti,engem csak az háborít fel,ha valaki eldöntötte,hogy megtartja,azt lehordják a sárga földig,és ha itt valaki kérdezi mit tegyen csak az abortuszt mondják,mint lehetőséget,még hozzá erőszakosan.kérdező felesleges volt ez a kérdés,csak nagy veszekedés lett belőle,ahol egymást szidja a két oldal,megérte ezért??ugye nem.
2011. dec. 4. 17:46
 50/76 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem akar gyereket, és nem akar ölni, az ne szexeljen. Mert jól írja a kérdező, benne van a pakliban, minimális esély mindig van.

Mi itt ebben a lepontoznivaló? Nem foglaltam állást, egy nagyon egyszerű TÉNYT állapított meg, amit nem tagadhat senki. Nem mondtam, hogy nem szexelek ennek tudatában, de ebbe a két mondatba nem lehet belekötni, mert IGAZ.

2011. dec. 4. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!