Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?
Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.
Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.
Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.
Ekkora gőgösséget ritkán látni...és még te jössz a Bibliával...
A lelkiismereteddel hogyan számolsz el, amikor a földig gyalázol másokat??? Ja persze a jezsuiták is a Bibliát mutogatva égették halomra a nekik nem tetszőket, miközben otthon egymást és kisfiúkat gyaláztak...
Ha csak egy kis szíved is lenne, tudnád, hogy miről beszélnek azok, akik tapasztalatból, bajban a saját kárukon tanulták meg, hogyan működik a világ...és nem burokban, szemellenzővel élik a kényelmes kis életüket...
Hát ez remek és rohadtul pesszimista hozzáállás. No szex, amíg nem tudod eltartani az esetlegesen becsúszó gyereked.
Lehet normálisan védekezni, sőt több módszerrel egyszerre.
Nem értem, hogy miért pont a vallásos emberek prédikálnak? Olyan emberek, akik képesek önámításban leélni az életüket, mert fájna nekik a realitás talaján maradni..
Aki nem akar gyereket, és nem akar ölni, az ne szexeljen. Mert jól írja a kérdező, benne van a pakliban, minimális esély mindig van.
Mi itt ebben a lepontoznivaló? Nem foglaltam állást, egy nagyon egyszerű TÉNYT állapított meg, amit nem tagadhat senki. Nem mondtam, hogy nem szexelek ennek tudatában, de ebbe a két mondatba nem lehet belekötni, mert IGAZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!