Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok attól hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok attól hogy nem szeretném ha a haverom össze jöjjön a szerelmemmel?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
ha eddig nem volt közöd a csajhoz, akkor igen, rossz ember vagy. ha lett volna egy kis tököd, akkor léptél volna korábban. ha viszont már jártál a csajjal, de már az exed, akkor verd agyon a haverodat, mert hihetetlen nagy tahóság haver exével összejönni.
2010. júl. 26. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Vagy ha csak szereted de nem a bnőd, akkor meg igen és felejtsd el a csajt ha te nem tudod megszerezni magadnak.

2010. júl. 26. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
nem vagy rossz ember csak féltékeny,esetleg mond el a haverodnak,hogy neked az rosszul esne,amúgy exed vagy csak szeretnél vele lenni?
2010. júl. 26. 21:31
 4/12 A kérdező kommentje:
exem
2010. júl. 26. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Amíg csak simán szarul esik, addig nem. Ha már konkrétan megakadályozod a boldogságukat, az már csúnya dolog, de ettől sem vagy rossz ember, csak nem tudsz uralkodni magadon. Ez viszont elhatározás kérdése. Nehéz persze, de annak sincs értelme, ha megakadályozod, hisz max azt éred el, hogy nem jönnek össze, és akkor mi van? Attól sem te fogsz tetszeni neki, az egymás iránti vonzalmukat nem tudod kiirtani, sőt, még fel is erősödhet, ha látványosan nehezíted a dolgukat.. Mindettől nem vagy rossz ember, maximum gyenge és/vagy alacony érzelmi intelligenciájú. (Nem ismerem a szitut, szóval amiket leírtam, csak a lehetséges esetek feltételes módban.)
2010. júl. 26. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja látom, exed.. ettől a véleményem változatlan. Nemtom, miért akkora parasztság exszel összejönni.. Nem azon múlik a szerelem, hogy az egyik fél exe ismeri-e a másik felet, vagy nem. Aki már valakinek az exe, az már nem lehet boldos senkivel?
2010. júl. 26. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
És egy nő sem az alapján választ pasit magának, hogy ki volt a gyorabb, hanem hogy ki tetszik neki.
2010. júl. 26. 21:36
 8/12 Funktasztikus ***** válasza:
73%
háth ha te már felsültél akkor igen most a haverod méé ne jöjjön öszze vele joga van neki is a csajhoz...deh ezt csak a csaj döntheti el...
2010. júl. 26. 21:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem csak szarul esne. És sztem ezt senki se akarja. De ha az exem boldog akkor elfogadom.
2010. júl. 26. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
"hihetetlen nagy tahóság haver exével összejönni" ilyet csak az éretlen, buta emberek írnak, akik ráadásul még féltékenyek is...semmi közöd az ő boldogságukhoz, ne üsd bele az orrod más dolgába...ilyen egyszerű...
2010. júl. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!