Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan, hogy sok ember előtt ütöttétek be a puncitokat, vagy esetleg rúgtak oda?
Figyelt kérdés
Nálam volt,de nagyon ciki volt,mert nem tudtam leplezni?2011. okt. 28. 01:37
1/7 anonim válasza:
Gondolj bele milyen lehet ez egy férfinak? Sztem az kicsit rosszabb...
2/7 SzolGeza válasza:
Úgy látom te még abban a korban vagy, amikor még a saját punci is tabu önmagad előtt. Ne aggódj ezen. Megrúgtak kész! Beütötted kész! Mi van akkor...
Menj inkább aludni, holnap iskola! xD
3/7 anonim válasza:
Velem volt egyszer olyan, hogy mikor arrébb toltam egy asztalt, a sarka pont egy szép csaj puncijába ütközött. Ő azt hitte, nem vettem észre, ezért próbálta leplezni, de nem nagyon jött össze neki, elvörösödve ugrált. Sajnáltam szegényt, de inkább nem szóltam semmit. Veled hogy történt az eset kérdező?
18F
4/7 A kérdező kommentje:
Strandon focizás közben,a barátnőm a labda helyett oda rúgott.
2011. okt. 28. 02:16
5/7 /Anita_'94/ válasza:
Bicajozás közben volt már, hogy a Duna parton egy kutya miatt fékeznem kellett és ráugrottam a vázra. Rohadtúl fájt, de arrébb gurultam és ott álltam meg szenvedni egy picit, ahol már (talán) nem láttak.
6/7 anonim válasza:
Ovisok voltunk, a hugom rámugrott mint egy tigris, én blokkoltam térdel. Véletlenül (inkább az ő ágyéka mint az enyém:)). Hugom földön fekszik, sír kegyetlenül, két kézzel szorongatja az ágyékét. Anyám bejön ideges, megráz, megfenyeget, hogy kiherél. Azóta is szorongok éjjelente :S
7/7 anonim válasza:
pffff XDDDDDD ezen behaltam :D:D XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!