Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?

Figyelt kérdés

Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.

Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.

Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.

2011. dec. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
22%

jaj, 06:25 - annyira szánalmas a kora reggeli bejegyzésed. Micsoda polgárpukkasztó, érzelmekre hajazó sza.r szöveg!

Azok az anyák, akik abortuszon gondolkoznak, le sem sza.rják a gyereket, csupán a _saját_ jövőjükre gondolnak: karrier, "jaj, hogyan fogom eltartani?" - hozzáteszem, hogy nem az érdekli, hogy a gyerek mit fog enni... hanem, hogy az anyának lesz-e pénze ruhákra, nyaralásra....

2011. dec. 9. 12:53
 62/76 A kérdező kommentje:
Na ezért mondom h az emberek csak a rosszat látják a másikban. Már nem azért de te honnan tudod h mi zajlik le a másik lelkében. Volt ismerosom akinek abortusza sokat gondolkozott rajta és mikor így dontott a mutét után rohadtul megviselt volt
2011. dec. 9. 19:05
 63/76 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy mi zajlik le a másik emberben. Egy kérdés, nem akarok nagyon elrugaszkodni a tárgytól: elítéled Hitlert? gondolom, elítéled.... pedig: "honnan tudod, hogy mi zajlik le a másik emberben?".

az ember érzi, hogy mi a helyes, és mi a helytelen. Nem kell feltétlenül mérlegelnie ehhez, hogy mi zajlik le a másik emberben. Nagyon nagyon kevés esetben magyarázható morálisan az abortusz (talán csak akkor, ha az anya életét is veszélyezteti a magzat).

2011. dec. 10. 00:51
 64/76 anonim ***** válasza:
100%

Te még sosem láttál zokogó embert?

Én már sokat. Túl sokat. Köztük nőket, akik nyugtatóval indultak neki a műtétnek...

2011. dec. 10. 04:37
 65/76 A kérdező kommentje:
Lehet h kevés esetben, de van rá lehetoség. Ha pedig az emberek egybol megvetik, legyilkosozzák akkor azt a kevés embert bántják meg akik am is ossze vannak torve. Nem azt aki nem lát benne semmi megvetni valót. Mert azt az sem fogja meghatni
2011. dec. 10. 08:10
 66/76 anonim ***** válasza:
94%
Hát épp ezaz hogy ha valaki nem tudná felnevelni akkor a helyesebb út ha elveteti.Nem jó az ha nyomorba nőne fel a gyerek.
2011. dec. 11. 14:38
 67/76 anonim ***** válasza:
100%

A válasz 58%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.

Először azt írod h azok az anyák akik az abortuszon gondolkoznak nem foglalkoznak a gyerekkel.Utána írod h a munkájukkal foglalkoznak és hogy hogyan tartsák el.Ez nagyon értelmes válasz....-.-" munka nélkül nem lehet gyereket nevelni.Vagy éhezzen a gyerek??? hát te sem vagy normális...

2011. dec. 11. 14:40
 68/76 anonim ***** válasza:
0%
Mert minden ember rossz, felelőtlen, aki abortuszt végeztet. Ugyanis örökbe is lehet adni a gyereket, miután megszülte. Mindenképpen jobb az is, mint megöletni.
2012. jan. 4. 11:27
 69/76 László22 ***** válasza:

Újra jelentkezem hagytam hogy kicsit ki kiabáljátok magatokat, szóval, az alap támpont amiben mindenki bele egyezhet az hogy egy gyerek megszületéséhez és felneveléséhez hozzá teszem egészséges megszületéséhez és normális felneveléséhez, pénz szeretett, megfelelő családi kőr és egy szerető apa és anya kell, ha ezek a dolgok nem adottak akkor már eleve el van rontva a dolog. Tudom kezdhetnénk ezen is vitatkozni hogy miért nincsen ez megteremtve sok helyen de hát ez a világ nem a legkellemesebb számunkra. Igen könnyebb férj és feleségként gyereket nevelni és igen ezt várja el tőlünk isten, de egy ember aki tudja hogy van isten de nem hisz benne és nem éli úgy az életet ahogyan elvárja akkor miért hasonlítod a 2 dolgot össze. Ha tudod hogy a párod a szüleid leszidnak a rossz dolgok miatt akkor értelem szerűen nem teszed meg mert nem akarsz fájdalmat okozni nekik, más szóval ha istent atyádnak tekinted aki szeret téged akkor nem teszed meg a rossz dolgot mert nem akarod őt megbántani, és értelem szerűen nem ütöd a feleséged se a gyerekedet, nem iszol töménytelen menyiségben, nem vered el a pénzt nem mész más nőhöz és nem teszel semmi olyasmit amivel megbánthatod a mások érzéseit, ezáltal nem kell abortuszt végezni egy nőnek sem. Tehát a lényeg a lényeg veszekedhetünk itt 100 oldalon keresztül, morálisan és hitben is, mindenhogyan ember ölés az abortusz bárhogyan is csűrjük csavarjuk a dolgot, ez az!!! És meg lehet magyarázni hogy könnyebb legyen és egyszerűbb legyen. Köszönöm hogy elolvastátok az írásomat.

És elnézést ha megbántottam megint bárkit is.

2012. jan. 4. 12:52
 70/76 anonim ***** válasza:
Én nem nevelném nyomorban a gyermekemet, inkább elvetetném, ha olyan helyzetben lennék. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akarja e a gyereket. Az se megoldás, ha kényszerből megtartja, de nem törődik vele, nem érdekli a saját gyereke, utálja. Azt mondom akkor az ilyen inkább vetesse el. Sajnos kisebbségieknél gyakran látni ilyet. Nem járatja iskolába, csúnyán beszél vele, nem öltözteti fel rendesen stb...
2012. jan. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!