Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz,
felelötlen aki abortuszt végeztet?
Figyelt kérdés
Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.
Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.
Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.
Lászlo22 "mikor megtermékenyül a petesejt akkor már élő lélegző személy bárhogyan is vesszük"
A fogamzásgátló tabletta a megtermékenyített petesejt megtapadását akadályozza meg. Ezek szerint a fogamzásgátló tabletta szedése is gyikosság lenne. Nem igazán értem a felfogásod.
2011. dec. 4. 19:15
52/76 anonim válasza:
Ki beszélt itt "prédikálásról" vagy "vallásról"?!
A puszta tényeket nézve: miért rossz az a gondolat, hogy addig ne szexelj, amíg nem tudod eltartani az esetlegesen megszülető gyermeked? Mi ebben a csőlátás? Tényleg kíváncsi vagyok, mit mond erre egy liberális köcsög. (És nem vagyok vallásos.)
2011. dec. 4. 19:49
53/76 László22 válasza:
Én valásos vagyok, és nem mert az a születés szabályozás az nem ugyan az mint amikor egy beágyazodot magzat kezdeményt vagy mi a neve erőszakkal kiszakítanak, amikor már beágyazodot amikor már megvan az esélye a gyereknek hogy megszülethessen akkor már gyilkosság, és ez nem csak a hit miatt hanem morális érvek miatt, morálisan gondolkodva gyilkosság bárhogyan is mesélitek magatoknak hogy nem az, rengeteg érvet ellenérvet találhatunk ki bármit ki lehet találni annak érdekében hogy megvédjétek az abortuszt alapvetően gyilkosság, egy kutyát megölhetsz? Az nem gyilkosság mert állat vagy mi a fene? Nem csak arról van szó hogy él-e már akkor a baba vagy sem hanem arról hogy az egy élő személy lesz ha hagyod megszületni, mit nem tudtok megérteni rajta, a külömböző mesék hogy megtartotta és most üti a férje meg ilyenek, illetve hogy állami gondozásba adja, azekre meg csak azt tudom mondani ugy hogy senkit sem szidok és senkit semvádolok. Lehet cső látásom van agogyan ti mondjátok, de én hiszek egy olyan istenben, aki azt mondja hogy csak akkor létesíts szexuális kapcsolatott a másikkal ha már férj és feleség vagytok illetve hogy szeresd a feleséged. Miért? Mert akkor nem hagyod el ha terhes lesz már pedig szerintetek terhes lehet a védekezés mellet is, és így nem hagyod el és nem bántod se őt se a gyereked. Kérdezlek titeket lehet hogy utáltok vagy nem de nekem ez tökéletesen bele fér a szerető isten szinonímába lehet oltogatni lehet utálni de ez így van. És elnézést akit megbántottam.
2011. dec. 8. 16:24
54/76 A kérdező kommentje:
Rokonaimnak csak a házasság után lett gyereke. A férfi verte a feleségét és a gyereket is. Nem engedett nekik semmit. Alkoholista volt. Kérdem én egy jó Isten megengedné ezt? Az állami gondozott gyerekek vagy el zullenek vagy csak simán utálják azt az embert aki bedobta oket egy otthonba. Gyerekek éheznek nyomorognak mert a szuleik még ennivalót sem tudnak venni. A kérdés ugyan az. Ha annyira jó az Isten akkor senkinek nem kellene abortuszon gondolkozni, mert ha gyermeket ad akkor megadja a lehetoséget is h normálisan felnevelhessék
2011. dec. 8. 19:43
55/76 anonim válasza:
Kérdező már ne haragudj attól,hogy rossz dolgok is vannak a világban még létezik az Isten,mégis honnan lenne annyi jó dolog,boldog perc,minden jó és pozitív dolog istentől származik,az hogy vannak rossz dolgok,gondolj bele mennyire értékelnéd a jót ha rossz nem lenne.Értékelnéd a boldogságot,ha mindig az lennél,nem értékelnéd unnád.De ha nem hiszel benne felesleges neked magyarázni,amúgy meg az emberek hibásak sok mindenért,pl hogy veri a feleségét az a férj hibája,az emberek hibáznak,bűnt követnek el,ezért emberek ha nem tennének semmi rosszat,nem hibáznának már nem emberek lennének.Nem isten tehet a nyomorúságról,éhezésről,erőszakról,egyéb rosszról.
2011. dec. 8. 19:48
56/76 A kérdező kommentje:
Csakhogy te azt írtad h ha csak férj és feleség ként szeretkeznek akk nem hagyja el meg nem bántja se a not se a gyereket. Én csak megmutattam h pedig de
2011. dec. 8. 19:51
57/76 A kérdező kommentje:
Am meg nem azt mondtam h mindennek jónak kéne lennie. Persze kellenek a hibák. Abból tanu az ember. De ha Isten ad egy gyermeket és azt akarja h megszuljem és felneveljem akk miért nem adja meg a lehetoséget hozzá
2011. dec. 8. 19:52
58/76 anonim válasza:
én biztos nem írtam,én egy teljesen másik válaszoló vagyok
2011. dec. 8. 19:53
59/76 anonim válasza:
megadja a lehetőséget,csak észre kell venni,mindig ad lehetőséget,csak sokszor elszalasszuk,tapasztalatból mondom
2011. dec. 8. 19:53
60/76 anonim válasza:
A dévai (Böjte Csaba féle) gyermekotthon házaiban több, mint 2000 gyermek nevelkedik.
Gyilkosozzatok csak le mindenkit, aki ismerve a saját rossz helyzetét, nem akarja ezt a számot növelni...
Aki bántja az abortuszra kényszerülőket az gyáva és gonosz. Egy szenvedőbe belerúgni ugye nagyon könnyű???? Valóban sokkal nehezebb vele együttérezni, "urambocsá" segíteni neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!