Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK ENGEM BOSSZANT?
most én is fogok kapni hideget-meleget, és előre szeretném leszögezni full normális embernek tartom magam, nem vagyok elszállva, ne értsetek félre.
amikor egy buta ember feltesz egy buta kérdést, ami inkább nevetséges, mint komolyan vehető (tegyük fel: análtól teherbe eshetek?) a legtöbb ember olyan mélyre süllyed mint ők (igen, te is így születtél.. meg hasonló finomságok). ne értsetek félre, engem is bosszant a sok hülyeség, de nem kell senki életét bírálni.
semmivel nem kerül előrébb sem a kérdező,egy oltással csak növeled az egódat, hogy mekkora faszagyerek vagy hogy beOFFolhattál egy buta embert. nagy dicsőség, tényleg. :)
ja, és nem szeretnék kérni oltó kommentárt. nem kell kioktatni, mert őszíntén, már most félek a reakcióktól:)
Csak hát ott is olyanok vannak...
-fogyni és izmosodni akar egyszerre,
-melyik szertől lesz 2 hét alatt izmos,
-fehérje az kox,
meg sorolhatnám. De azért ezzel a részleggel talán még a fogyókúra részleg versenyez, a sok hülyeséget tekintve :)
na ittvaagyok kedveseim:D
szóval a véleményem érdekelne a kiscsávóról, akit nem izgat a fitymája húzogatása:DDD
nem olvastam végig, de elég gyengeelméjű szegény kissrac:DD
csak azt nemértem miért tette fel a kérdést, ha minden választ kritizál, meg nem fogadja meg:dd
uuristen fiaim:DDDD
hát kemény meló lehetett
azthittem ilyen 13és fél éves.. aztán mondja h 21..:||
minden elismerésem srácok:D
Jelen vagyok én is:D
Igen, pont az a gond, hogy 21éves. Mert, hogy őt nem maga az aktus hozza lázba, hanem az illető hölgy szépsége:D És ő magára a gondolatra élvez el, anélkül, hogy megcibálná bőrredőnyt:D Nem egészséges, az biztos...
nagyobb vizuális képességekkel rendelkezhet mint bármelyik férfi:D micsoda különleges képesség:D
kíváncsi leszek, hogy a nejét hogy fogja kielégíteni. majd beszél hozzá erotikus dolgokat, vagy rajzol neki?:o :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!