Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK ENGEM BOSSZANT?
most én is fogok kapni hideget-meleget, és előre szeretném leszögezni full normális embernek tartom magam, nem vagyok elszállva, ne értsetek félre.
amikor egy buta ember feltesz egy buta kérdést, ami inkább nevetséges, mint komolyan vehető (tegyük fel: análtól teherbe eshetek?) a legtöbb ember olyan mélyre süllyed mint ők (igen, te is így születtél.. meg hasonló finomságok). ne értsetek félre, engem is bosszant a sok hülyeség, de nem kell senki életét bírálni.
semmivel nem kerül előrébb sem a kérdező,egy oltással csak növeled az egódat, hogy mekkora faszagyerek vagy hogy beOFFolhattál egy buta embert. nagy dicsőség, tényleg. :)
ja, és nem szeretnék kérni oltó kommentárt. nem kell kioktatni, mert őszíntén, már most félek a reakcióktól:)
14 jogos
szóval először is a kérdéssel van baj, nem a válasszal
ma 20:03!
Én ezt eddig is tudtam:)
ma 20:06
Te az vagy, aki a fura nem húzogatós 21 éves srácnál is volt? :D
ma 20:21!
Igen én vagyok az:) De rajta nem tudtunk segíteni sajnos, hajthatatlan volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!