Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem akarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?

Figyelt kérdés

Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.

Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.

Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "

Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.

Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?

Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.

2011. aug. 1. 06:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Smartguy, ez nemcsak a szerencsén múlik, hanem veleszületett adottságokon is, én pedig született lúzer vagyok. Ami nem mindenkinek sikerül, az nekem nem sikerül. Ami mindenki másnak sikerül, az nekem LEHET, hogy sikerül. De eddig bármi nagyobb dologba fogtam, nem sikerült, és nem a kitartás hiányzott hozzá.
2011. aug. 1. 10:58
 52/76 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek részben igaza van az ilyen nők lesznek azok akik növesztik otthon a p*csájukat és a férjük túlórában dolgozik h eltartsa őket, viszont ne várd h öledbe hüllanak a csajok ne add föl azt a csajok is szeretik ha nem adod föl mert ő hirtelen csúnyán nézett..rohadt sokan vissza fognak utasítani de ez benne van:)
2011. aug. 1. 11:08
 53/76 A kérdező kommentje:
Itt igazából az a baj hogyha visszautasít valaki egy sz*rnak gondolom magam és utána elmegy a kedvem mindentől, ezen hogy lehet változtatni?
2011. aug. 1. 11:09
 54/76 Smartguy86 ***** válasza:

Való igaz, akit a szülei nem jól kezeltek, az nem szembesült a megfelelő női és férfi mintákkal gyerekként, ezért aztán később nehéz dolga akadhat, ha érzelmileg el kell helyezkednie valahol a palettán. Magamat is tekinthetném ilyennek, mivel én is hiányoltam a megfelelő férfimintát a családomban. De attól még képes vagyok érzelmekre, és arra is rájöttem magamtól, hogy kinek mikor mutathatom ki őket.

Volt szerencsém beleesni egy csajba 15-16 éves koromban, aki egy csöppet se viszonozta az egészet. Nem volt könnyű, de túltettem magamat rajta. Abban az időben borzasztóan magam alá kerültem, ami a nőket illeti. Már-már én is kezdtem elhinni, hogy nem bennem van a hiba, mert annyi visszautasítást kaptam. Aztán egyik nap, amikor szintén kaptam egy ilyet, felötlött bennem, hogy talán mégsem a nőkkel van a baj! És onnantól már egyenes volt az út, rájöttem, hogy ha rettegek, akkor csak én nem kapom meg a boldogságot, mások (a nők) megtalálják nélkülem. Ehelyett elkezdtem hinni magamban, elkezdtem figyelni arra, hogy miért vagyok én olyan ember, akivel szívesen lenne bárki. Voltak jó barátaim, akikkel jól éreztük magunkat, így tudtam, hogy igenis értékes társasági ember lehetek! Az egész csak egy lépés - talán olyasmi, mint amikor egy szakadékra kell rálépned, ami fölött sejted, hogy van egy üveglap, de nem tudod biztosan. Megteszed az első lépést, és onnantól már tudod, hogy a rettegés fölösleges volt...

Nem tudom, honnan jön ez a Natural dolog, sejtem, hogy valami idióta PUA dolog, de ha azt hiszed, hogy nem minden ember egyforma és mindenkinek más adottságai vannak, akkor légy oly szíves ne fogadj el tanácsot egy PUA-tól se! Ő is csak sablont próbál ráhúzni a dolgokra, de látod, hogy nincs ilyen sablon recept! Ami itt működik, az máshol nem biztos. Az egész azon múlik, hogy mennyire vagy emberséges. Ha te meg tudod mutatni egy arra érdemes nőnek, hogy jó veled lenni, mert értékes vagy és kedves, és gondoskodó, akkor nem fog visszautasítani. Ez biztos! Csakhogy akiknek ilyen gondjai vannak, azok sokszor erre képtelenek, pedig lehet, hogy tényleg érző és önzetlen emberek, csak ezt senki nem tudja róluk (rólatok). De nem is fogják tudni, amíg te meg nem mutatod - ez olyan, mint ha lenne egy tuti terméked (pl egy olyan autó, ami fél litert fogyaszt) de nem reklámoznád, akkor csődbe mehetnél, senkit nem érdekelne. Állj úgy magadhoz, mint egy nagyon jó termékhez, ami sokkal jobb, mint a többi a piacon és add el! Ez a siker titka nőügyekben és üzletben egyaránt!

2011. aug. 1. 11:11
 55/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Érdemben nem szólok hozzá a kérdéshez, csak megjegyeznék egy dolgot. Jó látni, hogy végre egy kérdés, amelynél értelmes emberek vitáznak, érvelnek és nem a tudatlanok értelmetlen hülyeségeit kell olvasni.

2011. aug. 1. 11:30
 56/76 anonim ***** válasza:
A férfiak dolga az udvarlás, a nőké a szülés, menstruálás, gyereknevelés, főzés takarítás... :)
2011. aug. 1. 11:47
 57/76 anonim ***** válasza:
A férfiak is válogatnak, a nők miért ne tehetnék meg? Ha az utcán meglátsz egy gyönyörű nőt, mellette egy rondával, egyértelmű, hogy melyikhez mész oda. MOst persze azt fogod mondani, hogy a rondához, pedi ez nem igaz.
2011. aug. 1. 11:48
 58/76 anonim ***** válasza:

NEm gondolod, hogy előbb magadban kellene a hibát keresni, hogy miért nem mennek oda hozzád, mielőtt a nőket szidnád?

Talán benned van a hiba, te meg itt szidol minket.

2011. aug. 1. 11:49
 59/76 A kérdező kommentje:

szidol:D:D szép magyar akcentus:D

Először is én próbálkoztam, udvarolni de nem vagyok valami jó benne, így el is utasítottak vagy a külsőmért vagy mit tudom én miért arról miért én tehetek hogy nem jöttem be nekik?Ezt nem értem, a nők jobban válogatnak + nem utasítják vissza őket.

2011. aug. 1. 12:15
 60/76 bix ***** válasza:

ohh már hogyne utasítanák vissza őket:D sőt... ha nem is utasítják vissza kihasználják, semmibe veszik, lefektetik aztán dobják... jobb mi?

a hiba sajnos az ön készülékében van. nem az a baj hogy nem jössz be nekik, hanem mert rajtuk kéred számon hogy próbálkozzanak nálad... tudom persze jó lenne ha válogathatnál és 10 nő dongna körül hogy válassz engem... hát sz@r az élet, ez sajnos csak a csúcspasiknak megy, nehogy azt hidd egyébként hogy boldogok ettől...

2011. aug. 1. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!