Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?
Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.
Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.
Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "
Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.
Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.
Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?
Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.
hát figyelj, nálam az udvarlás szó azt jelenti, hogy a két személy már ismeri egymást, de még nem jöttek össze és ilyenkor mindig meglepik egymást valami kis aprósággal, egy szelet csoki, egy virág, vagy bármi kis aprósággal.
Te pedig arról beszélsz, hogy ki menjen oda a másikhoz kezdeményezni.
Egy tök idegen embernek nem udvarol senki, csak kezdeményezz, bepróbálkozik nála.
És elég sok esetben kezdeményeznek a nők is. Én eddig csak egy esetben kezdeményeztem a dolgokat és nagy meglepetésemre jól sült el a dolog, pedig azt hittem, hogy a férfiak ezt tolakodásnak veszik.
istenem megint egy nyafi cicafiú...
ilyenkor szégyellem hogy téged is férfinak neveznek... teljesen jogtalanul. nő leszólítson? mivan? simán kiröhögném ha egy csaj jönne oda hozzám hogy szia aranyos vagy megiszunk valamit?.... emeld fel a ványadt segged, kezdj el valamit sportolni, nézzél ki valahogy, legyen önbizalmad, merjél próbálkozni, és ha koccolnak újra és újra kezdeni mindent az elejéről...
ne legyél már rinyagép istenem... az a baj veled hogy nem mertsz vagy nem tudsz kezdeményezni és ezt a frusztrációdat a csajokon vezeted le hogy miért nem kezdeményeznek ők is...
gratulálok. a lányok a határozott, jó kiállású pasikat preferálják általában, ha új lépsz oda jóformán nyert ügyed van... hidd el tapasztalat.
jah és még mielőtt megkapom az agyatlan csajozógép matricámat...
szerintem egy kapcsolatban az egyik legizgalmasabb rész a "vadászat" amikor becserkészed a lányt. az a finom borzongás amikor még minden képlékeny, amikor csak szemeztek, amikor odalépsz hozzá, amikor megszólítod, amikor az első randikat leszervezed... persze utána is van kihívás nem is kevés, és nem szabad beleülni a "jóba", de azt a kezdeti bizsergés számomra pl elengedhetetlen... nálam pl a könnyű préda eleve ki van zárva... ezért nem is akarom hogy bármelyik nő kezdeményezzen
Az a baj, hogy a nőknek túlságosan fontos a külső, ha szép pasi udvarol aki izmos és jóképű akkor oké ha meg ronda és/vagy nem elég magas akkor hiába csinál bármit is.
Meg túl sokan udvarolnak egy nőnek, kevés az esélye, hogy pont engem választ ki közülük.Így rengeteg nő elküld, kb. az összes mert nagyon válogatósak, most nehogy már több 100 utasítson el mire lesz egy barátnőm, nekik meg semmit nem kell tenni, csak várnak és válogatnak.
Tudod bix nem kell leszólni nem is ismersz.
Bennem nincs vadászösztön, én nem egy állat vagyok, ennyi erővel hempereghetnénk a sárban is meg futhatnánk mamutot vadászni.Én nem ez alapján szabom egy nő értékét, és rengetegen vannak akik ugyan így gondolják.
Az a baj, hogy a nőknek túlságosan fontos a külső, ha szép pasi udvarol aki izmos és jóképű akkor oké ha meg ronda és/vagy nem elég magas akkor hiába csinál bármit is.
Mit gondoltál, ha egy nő megteheti hogy válogasson akkor az fog is. Ha 10 férfi udvarol neki, és abból a 10-ből 9 jóképű, sportos, akkor nem fog leállni azzal az 1-el aki egy nyúlgerinc.
A férfiak is válogatnak,akkor a nők miért ne tehetnék meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!