Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok jó szexből marad az ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok jó szexből marad az ki aki nem szexel tiniként meg a húszas évei nagyrészében?

Figyelt kérdés
Ez az a kor amikor az ember a legjobban vágyik rá. Akinek nem jön össze ebben a korban egy szex sem az sokat vesztett?
tegnap 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem igen. Én 17 évesen kezdtem, de hamarabb kellett volna. 15 évesen csókolóztam meg ujjaztam egy csajt, de szex csak később volt. Töketlen voltam. Utána mondjuk belehúztam rendesen, de mégis úgy érzem, hogy kimaradt sok minden. Visszanézve, nem sok az a 3 év, de akkor szinte külön egy világ.
tegnap 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
32 évesen kezdtem, nem bánom hogy kimaradt 20-30 között ez az életemből.
tegnap 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Engem pont hogy tinikoromban és húszas éveim nagy részében egyáltalán nem vonzott a szexualitás. Aszexuálisnak diagnosztizáltam magam.

Ennek ellenére volt élettársam, akivel az ő kedvéért havi egyszer szeretkeztünk, de minden odafigyelése, gyengédsége, 1 órán át tartó előjáték stb ellenére sosem tudtam élvezni a dolgot, csak le akartam tudni minél hamarabb. Szét is mentünk pár év után.

Aztán 29 évesen betalált a szerelem, és azóta úgy érzem magam, mint egy tini: kívánom szexet, jó érzés! Talán későn érő típus vagyok.

tegnap 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

sok jóból? Ismerőseim többsége ebben az időszakban se veled se nélküled kapcsolatban volt, minden nap összevesztek 3x, meg kibékültek 4x.

Ez minden csak nem hiányzó dolog az életemből. Sokkal jobb felnőtt fejjel. Bár szerencsére a kapcsolatom alapja nem a szex.

tegnap 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Azt kell mondjam, igen. Szívesen emlékszem vissza az akkori partneremre, olyan alakja és cickói voltak, hogy ma is beindulok tőle. Mostani korosztályomba nem könnyű olyan partnert találni akinek igazán jó teste van, de nem lehetetlen.
ma 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A középiskolás kor nekem kimaradt, azt nem sajnálom, bár 1-2 osztálytársnőmet lefektettem volna szívesen, csak nem volt elég önbizalmam, szorongtam.

19 éves koromtól végig a 20-as éveimben stabil párkapcsolatban éltem. Volt rendszeres szex, de ez inkább elviselhető kapcsolat volt, mint sem ideális.

Egy kicsit sajnálom, hogy legalább a 20-as évek elején nem tartottunk szünetet és nem próbáltam mással, de az időt visszaforgatni nem lehet. Még így is jobb volt, mintha évekig egyedül éltem volna. 3 olyan lehetőség volt ebben az időben, ami biztosan jó lett volna, de a kapcsolatom fontosabb volt.

ma 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!