Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nagyrésze szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nagyrésze szerintetek is anyagias?

Figyelt kérdés

Én úgy látom sok csajnak fontos az hogy milyen anyagi helyzetben van a fiú. Nem vagyok szegény de sosem játszom az eszem.

Vicces nekem az amikor egy lány azt nézni milyen telefonja, autója van a fiúnak és ebből próbál következtetést levonni.

Mert sokszor azok a fiúk akik gazdagnak mutatják magukat valójában nem azok szerintem.

Meg eleve milyen kapcsolat az ahol az anyagi helyzetét nézni az embernek.

2022. dec. 9. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Nálam azt szeretik hogy van autóm,van stílusom,van saját házam,és nem a mekibe viszem őket hanem étterembe. 39F
2022. dec. 9. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak ilyen lányok, de nem kell feltétlenül általánosítani.
2022. dec. 9. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek, vannak olyanok.

Én évekig vonatoztam át az országot pasimhoz. Amikor arról volt szó hogy ő jöjjön akkor meg "túl meleg van és kényelmetlen a busz"

A hülye kislány meg erre mit csinál? "Persze, nehogy miattam kellemetlenség érjen"...

De nem is vagyok szuper modell alkat.

Szóval sok sikert. Rengeteg hozzám hasonló balfácán van

2022. dec. 9. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen felháborító, hogy vannak igényei és nem egy közmunkásnak akar szülni, hanem egy olyan embernek, aki legalább vitte valamire.
2022. dec. 9. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem igaz.
2022. dec. 9. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak golddigger nők akiknek csakis a zsetont számít, meg van akinek tökmindegy a fickó anyagi helyzete egy hajléktalanszállón dolgozó önkéntes is lehet, meg van a többség aki csak annyit szeretne hogy a pasija kb. azonos anyagi szinten legyen vele, ne neki kelljen majd a fickót támogatnia.
2022. dec. 9. 14:46
 7/13 anonim válasza:
0%
igen.
2022. dec. 9. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor leírod, hogy "lányok", te a csak neked tetsző, csinos, fiatal, vékony nőkre gondolsz, ugye?
2022. dec. 9. 14:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg a külsőségeket.
2022. dec. 9. 14:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz! Nekem bőven elég lenne, ha annyit le tett volna az asztalra mint én, de sok férfi még ennyore sem képes, pedog nem kereske jól...
2022. dec. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!