Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális hogy elvárja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy elvárja a lány hogy szabadidőm nagyrészét vele töltsem?

Figyelt kérdés

Tehát kevesli a napi 2-3 óra beszélgetést közös programot főleg amikor nem dolgozom.

Azt szeretné ha több időt szánnék rá, de úgy érzem folytogató.

Mert van hobbim és igénylem az én időt.

2022. okt. 4. 12:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

A kapcsolat elején normális, ha az ember javarészt külön utakon jár, de hosszú távon én is bohóckodásnak tartok egy amolyan "egymást elővevős" kapcsolatot. A párom nem a hobbim, hogy heti pár órát foglalkozzak vele, hanem az életem része, családtag. Nem adom fel miatta a hobbijaimat, de ha nem tudok eleget vele lenni, összeköltözök vele és igyekszem összeszervezni az eddig egyedül végzett tevékenységeimet úgy, hogy minél többet tudjak vele együtt csinálni ezek közül.

Mi pl együtt járunk edzeni. A teremben mindenki végzi a maga dolgát a maga tempójában, de legalább időben van átfedés, együtt megyünk, együtt jövünk haza. De igaz ez a kötelességre is, pl házimunkát sem végzünk külön.

2022. okt. 4. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

Ez a két ember igényeitől függ. Ha normális a kötődése valakinek, akkor igényel énidőt is meg azt, hogy pl. Barátokkal legyen, foglalkozhasson a hobbijával is. Nekem a barátnőd kicsit úgy tűnik, szorong a kapcsolatban, mintha tudat alatt attól félne, ha épp nem vagy vele, elveszít.

Keress rá a szorongó kötődési stílusra, lehet, hogy ismerős lesz a helyzet.

2022. okt. 4. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki nagyon tetszik és jól érzem magam vele, akkor minél több időt igyekszem együtt lenni - ami kölcsönös. Ha csak elvagyunk, akkor kb úgy állok hozzá mint te ehhez a kapcsolathoz.
2022. okt. 4. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy nem vagy annyira szerelmes belé, de ezt te érzed.
2022. okt. 4. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Én nem lennék együtt olyannal akinek sok a napi kb 3 óra. Nincs gond a független emberekkel, de én együttélős kapcsolatot szeretnék, ahol mellesleg az otthoni teendőket is meg tudjuk osztani.

Mindkettőtök normális, csak valószínűleg nem illetek össze.

2022. okt. 4. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Olyat kéne keresnie aki alapbol vele töltené szivesen az ideje nagy részét. Nem varhatja el olyanoktol akik ezt nem akarják.

Hal ég nekem ilyen barátom van aki engem is visz pl a haverokhoz es mindig rohan hozzám:) nekem se kellene olyan aki keveset nyújt.

2022. okt. 4. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet nem való neked kapcsolat, ha beéred alkalmi (találkozással)partnerrel én nem igényled a közös jövőt!
2022. okt. 4. 13:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen mindent velem akar csinálni mindig velem lenni
2022. okt. 4. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy írták, ez két embertől függ.

Mondjuk ha szeretek valakit, akkor sokat hajlandó vagyok érte áldozni, már csak azért is, mert nekem is öröm, ha együtt lehetünk.

Amúgy szerintem nem illetek össze.

2022. okt. 4. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem egy helyen dolgoztok, 8 óra melót lehúzol, hazamész és találkoztok, ha csak nem váltott műszakban van. Ha váltott műszakban, akkor ő fáradtan tér haza, amíg te már kipihented magad és nemtudtok egymással mit kezdeni. Szóval ne sajnáld a több időt, ameddig még van lehetőség rá, hogy több időt tölthettek együtt. Egy hosszútávú kapcsolat alapja a jó "alap" (emlékek, programok). Nekem mondjuk azért nem fér bele a kapcsolat, mert a munkám elöli az időmet. Egy okostojás erre azt felelte "arra van időd amire szánod). Van a hasznos és haszontalan időtöltés és az énidő. Mivel sokat ingázom és a meló sem könnyű ezért az "énidő" nálam hosszabb, hogy ne golyózzak be. Egyén és élethelyzetfüggő kinek mi fér bele az időbeosztásába.
2022. okt. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!