Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok nő szerint a mai pasik nagyrésze selejtes, meg nem igazi férfi, meg nem lehet rájuk alapozni, miért nem járnak egymással inkább a nők?
Hisz ők ezzel szemben nagyon is szuper nők. Minek a sok selejt pasival sz*rakodni akkor? Járjanak egymással, nem?
F/31
Miért járnék nőkkel, amikor nem vagyok leszbikus? :D Jaj, te.
Vannak alkalmatlan férfiak, de vannak vonzó, szimpatikus és megbízható férfiak is, én például egy ilyennel járok.
Manapság sok nő egyedül él.
Játsszák az "Én erős, független, diplomás, jól kereső NŐ vagyok." szerepet, miközben ingyen prosti oldalon hírdetik magukat (TINDER), és szidják a pasikat...gyakran mondvacsinált hibák miatt. (alacsony, kopasz, csóró, pocakos,...)
Mert nem leszbik vagy biszexek sajnos. Pedig milyen jó lenne, ha az ember megválaszthatná a szexuális identitását. Akkor a sok incel is kényeztethetné egymást homo alapon, meg az a pár megkeseredett nő is.
De aki kollektíven egy egész nemet (vagy a nem jelentős részét) selejtesnek tartja, az igazából soha senkivel nem fog jól kijönni, mert valószínűleg ő maga a kiállhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!