Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sok nő szerint a mai pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok nő szerint a mai pasik nagyrésze selejtes, meg nem igazi férfi, meg nem lehet rájuk alapozni, miért nem járnak egymással inkább a nők?

Figyelt kérdés

Hisz ők ezzel szemben nagyon is szuper nők. Minek a sok selejt pasival sz*rakodni akkor? Járjanak egymással, nem?

F/31

2022. jan. 31. 11:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem vonzódom a nőkhöz. Nem kell párba állni, ez nem az ovi.
2022. jan. 31. 12:01
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Miért járnék nőkkel, amikor nem vagyok leszbikus? :D Jaj, te.

Vannak alkalmatlan férfiak, de vannak vonzó, szimpatikus és megbízható férfiak is, én például egy ilyennel járok.

2022. jan. 31. 12:01
 3/28 A kérdező kommentje:
2: tudjuk, a gyikos hercegnőknek mindig tökéletes pasijuk van, aztán valahogy minden 2. kérdés mégis arról szól hogy miért gyökerek a pasik...
2022. jan. 31. 12:02
 4/28 anonim ***** válasza:
1%

Manapság sok nő egyedül él.

Játsszák az "Én erős, független, diplomás, jól kereső NŐ vagyok." szerepet, miközben ingyen prosti oldalon hírdetik magukat (TINDER), és szidják a pasikat...gyakran mondvacsinált hibák miatt. (alacsony, kopasz, csóró, pocakos,...)

2022. jan. 31. 12:02
 5/28 anonim ***** válasza:
88%

Mert nem leszbik vagy biszexek sajnos. Pedig milyen jó lenne, ha az ember megválaszthatná a szexuális identitását. Akkor a sok incel is kényeztethetné egymást homo alapon, meg az a pár megkeseredett nő is.

De aki kollektíven egy egész nemet (vagy a nem jelentős részét) selejtesnek tartja, az igazából soha senkivel nem fog jól kijönni, mert valószínűleg ő maga a kiállhatatlan.

2022. jan. 31. 12:03
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
Linkeld már ezeket a kérdéseket légyszi.
2022. jan. 31. 12:03
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Balázs, te nem unod, hogy naponta kiírsz valami érdektelen hülyeséget? Ennyire unalmas és magányos életed van? Ennyire nincsenek értelmes elfoglaltságaid? Ennyire egy senki vagy a Gyakorin túl?
2022. jan. 31. 12:04
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Te miért nem jársz pasival, ha a nőkkel csak bajod van?
2022. jan. 31. 12:05
 9/28 A kérdező kommentje:
7: Nincs. Nincs életem, barátaim, csajom, normális munkám. Anyámmal élek és az egyetlen örömöm hogy Gyikon meghallgatnak.
 10/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a ferfiak nagyrésze normális. A hangos kisebbség nyomatja ezeket a baromságokat.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!