Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok, amikor a barátod/barátnőd el mondta, hogy már szexelt előtted valakivel? Milyen érzés volt ,hogy reagáltál, meg tudtátok beszélni egymással?
Érdekel mások tapasztalata. Nekem ebben nem volt tapasztalatom (hála égnek), de ha lett volna, egyszerűen rosszul esik belegondolni abba, hogy a párom jól érezte magát előttem is valakivel. Úgy érzem, nem tudnám ezt elfogadni
Mi a véleményetek?
Nagyon csodálkoznék, ha nem lett volna előttem senkivel, mert jóval elmúltunk 16 évesek. Nem kellet megbeszélni, teljesen természetes.
Hány évesek vagytok, mióta együtt?
Amikor meg szuz voltam, gondolatban mar szaz masikkal szexeltem, a ferjem mellett ulve a kocsiban meg azt kepzelem, ahogy a pincerrel szexelek egy raktarban.
Mi a tanulsag? Olyasmi zavar, ami nem erint teged, amirol nem kellene tudnod, ami nincs hatassal arra, hogy mit erez.
Elég nagy probléma, ha valaki nem tudja elfogadni a valóságot.
Marad a 14-16 éves korosztály, ami az idő múlásával egyre nagyobb probléma lesz.
Van persze 20 sőt 30 fölött is, de valahogy nem ismerkedési kérdés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!