Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?
Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.
Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.
Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "
Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.
Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.
Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?
Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.
Pedig csak rajtad múlik! Egy bizonyos kor fölött mindenképpen. Ha elmúltál 20 éves, akkor elmúlt ez a kor, amikor a szüleidet meg a múltadat hibáztathatod. Onnantól csak egy dolog van: TE meg amire képes vagy! A "világ" senkivel nem baszik ki, csak azzal basznak ki, aki hagyja magát. Szerinted az a véletlenen múlik, hogy vannak gazdag és szegény emberek? Vagy az, hogy valakit minden héten kirabolnak, valakit meg egész életében sose ér rablótámadás? Ez nem véletlen! Az ember maga tehet róla. Ahogy arról is maga tehet, hogy hogyan áll a dolgokhoz. Mert van, aki retteg, hogy ellopják a pénzét, és van, aki nem retteg, mert tudja, hogy a pénzt ő szerezheti, a tudását meg nem lophatják el tőle...
Nagyon is rajtad múlik minden! Ha valaha is felnőtt ember akarsz lenni, akkor jobb, ha elkezded edzeni magad a gondolatra, hogy bizony a te felelősséged az, hogy sikeres leszel-e vagy sem! Aki gyenge, az mindig talál majd magának kifogást, talál bűnbakot, hogy megmagyarázza, miért nem ő tehet róla. Aki meg erős jellem, mert edzi magát, az mindig tudni fogja, hogy van élet a kudarc után is és hogy mindenki a maga sikerének kovácsa.
Gondolkozz el, mi lenne akkor 5 éven belül, ha most fognánk és elosztanánk a világ összes vagyonát egyenlően a 6 milliárd ember között (és mondjuk mindenki kapna maga mellé barátnőt/barátot, akinek addig nem volt az is)? Én megmondom mi lenne - 5 év múlva ugyanúgy lennének éhező szegények és lennének multimilliárdos gazdagok. Sőt lennének boldog párok és lennének magányos emberek... Mert minden rajtad múlik! Azt kapod vissza, ami te vagy!
smartnak igaza van ennyi. mit tettél meg hogy sikeres legyél? nálam többet? ejha...
14 éves koromtól érdekelt az amit most is csinálok. tanultam, eljártam mindenfele ahol erről szó volt, minden fellelhető morzsa után ugrottam. 17 évesen elkezdtem dolgozgatni ebben, érettségi után pedig fix 6 órában toltam éhbérért. főiskola mellett végig dolgoztam, tanultam mint az állat, mellette folyamat heti 4 edzésre jártam. és még volt időm lányokra is. számtalan pofont kaptam élettől és nőktől is, de mindig felálltam röhögtem egyet és mentem tovább.
most így diploma után fix 8 órás melóban megbecsülnek a cégnél, elég kellemes a fizetésem, olyan tudásom van amire büszke vagyok, körbeutazhattam cégesen a fél földet továbbképzések címszó alatt (mert a főnököm is tudta, látta hogy komolyan gondolom határozott vagyok és elérem a célomat) és az edzések is meghozták amit vártam tőlük.
ez így annyira idillikus. de csak is én tudom hogy milyen volt hónapokon keresztül 2-3 órákat aludni mert annyi volt a dolog, hogy milyen volt egy stabil, több éves párkapcsolatból kib@szva lenni csak "azért mert", aztán élni albiban 70 nettóval hogy miután kiment a rezsi és albérlet maradt 10k... és még sorolhatnám... nem mondom lehet hogy te is megszenvedtél azért amid van, de más se ül a tökein és teszi bele magát a jóba. persze van aki igen, ezt aláírom, de általában ez nem jellemző.
én soha nem kaptam semmit. amim van az az enyém, és ha elvesztem akkor is megszerzem újra. ez a céltudatosság, határozottság az, ami pl a párkapcsolataimba is átmegy. a mostani páromat is megismertem egy társaságban, és onnantól tudtam hogy kell. és ha ölnöm kell érte az se izgat. azóta is röhög amikor visszaemlékszik hogy hogy álltam ehhez az egészhez. ennyi. kell valami azt meg kell szerezni. pont. de tudni kell tisztelettel, alázattal, odaadással közelíteni mindenhez és mindenkihez. másképp nem megy...
Semmit nem tudsz rólam, h nekem mi jutott és mi nem, mivel próbálkoztam és mivel nem, mit csinálok és mit nem. Az pedig te vagy, aki nem tartja tiszteletben azt, akinek kevesebb jutott, mert biztos vagy benne, h ő tehet róla.
Afrikában is biztos azért halnak éhen az emberek, mert nem tudják, mit kezdjenek magukkal, és nem elég határozottak. Nyilvánvaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!