Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem lekötelezve magam?
Figyelt kérdés
43 éves nő vagyok, jelenleg egyedülálló. 2 éve váltam el. 18 év házasság után. Elég sok idő volt, mire helyre jöttem, mert költöznöm is kellett. Több férfinek is tetszem, egyszerre többen udvarolnak, és senkit sem szivatok, senkivel sem szórakozom, senkit nem hülyítek.Konkrétan megmondom, hogy barátságnál többet nem szeretnék. Ezt el is fogadják, tiszteletben tartják, és nagyon jó férfi-női barátságaim alakultak ki. Van viszont egy férfi, aki annak ellenére hogy megmondtam, nem szeretnék férfi-női kapcsolatot, továbbra is udvarol, de olyan szinten, hogy lekötelezve érzem magam. Rajta látszik hogy igazán szeret, mindent megtenne értem, mindenben segít kérés nélkül, bennem meg furcsa bűntudat kezd kialakulni emiatt. Őt sem hülyítem, ahogy senkit sem, de felé mégis megmagyarázhatatlan lekötelezettséget, és bűntudatot érzek, de nem tudom, miért?tegnap 17:16
1/15 anonim válasza:
Mert tudod jól, hogy amit tesz érted nem baráti alapon teszi de te mégis elfogadod. Abban a hitben tartod hogy van esélye, mert nem koptatod le.
3/15 A kérdező kommentje:
1-es megmondtam senkit nem hitegetek!
tegnap 17:33
4/15 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy barátom, mint a többiek! Semmiben sem másabb.
tegnap 17:34
5/15 anonim válasza:
Ha az ő részéről ez nem csak barátság, akkor jobb lenne, ha nem is tartanál vele semmilyen kapcsolatot.
6/15 anonim válasza:
Azért érzed magad lekötelezve, mert barátsághoz képest túl sokat tesz érted.
Ez az ő hibája, de a tiéd is mert elfogadod.
7/15 A kérdező kommentje:
Fogja magát és meglep valamivel.
tegnap 17:40
9/15 anonim válasza:
#7 Te meg fogod magad és elfogadod.
Tudod jól hogy többet érez, ezért érzed magad szarul mert vissza élsz vele. Hiába is tagadod, te is érzed.
10/15 anonim válasza:
És miért kell elfogadni a meglepetést? Megmondod neki, hogy neked erre nincs szükséged, köszönöd, nem fogadod el. De inkább megtartod, mert csak jó érzés meglepetéseket elfogadni. Na ezért érzed rosszul magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!