Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem lekötelezve magam?
Figyelt kérdés
43 éves nő vagyok, jelenleg egyedülálló. 2 éve váltam el. 18 év házasság után. Elég sok idő volt, mire helyre jöttem, mert költöznöm is kellett. Több férfinek is tetszem, egyszerre többen udvarolnak, és senkit sem szivatok, senkivel sem szórakozom, senkit nem hülyítek.Konkrétan megmondom, hogy barátságnál többet nem szeretnék. Ezt el is fogadják, tiszteletben tartják, és nagyon jó férfi-női barátságaim alakultak ki. Van viszont egy férfi, aki annak ellenére hogy megmondtam, nem szeretnék férfi-női kapcsolatot, továbbra is udvarol, de olyan szinten, hogy lekötelezve érzem magam. Rajta látszik hogy igazán szeret, mindent megtenne értem, mindenben segít kérés nélkül, bennem meg furcsa bűntudat kezd kialakulni emiatt. Őt sem hülyítem, ahogy senkit sem, de felé mégis megmagyarázhatatlan lekötelezettséget, és bűntudatot érzek, de nem tudom, miért?jan. 25. 17:16
11/15 anonim válasza:
Kihasználod. Tessék abbahagyni vele az egyoldalú barátkozást.
12/15 anonim válasza:
Nőként írom, én hiszek a férfi-női barátságban. Szeretem, ha értelmesen meg lehet beszélni, hogy csak barátságról van szó. Nekem sem kellemes, ha a másikban felmerül, hogy én esetleg többet akarok, vagy hogy később több lehet belőle, ezt szeretem az elején tisztázni (ehhez kell a másik őszintesége is). Nem gondolok máshogy egy barátra később sem.
De ha valaki egyértelműen jelzi, hogy ő többet szeretne, vagy udvarol, azt már nem tudom barátként megtartani, mert kellemetlen lesz számomra az udvarlása. A barátság nem erről szól. Akkor elköszönünk egymástól harag nélkül. Nem, nem ghostingolok.
13/15 anonim válasza:
Nekem hanynom kell ha udvarol olyan akivel megbeszeltuk h baratok vagyunk. Egyszeruen undorit oriasi csalodast okoz az illeto. En ilyet leptettem le udvariasan fokozatosan. H ne legyen nagyon ideges.
14/15 anonim válasza:
Jó dolgodban nem tudsz mit csinálni.
Ha elküldenéd nem nyomulna.
15/15 anonim válasza:
Én megduglak mindenféle meglepetés nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!