Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy olyan barátod legyen, mint Magyar Péter? Tényleg kevés az ilyen férfi Magyarországon?

Figyelt kérdés

Mindenféle politikai háttér nélkül a tények:

- budai elit családból jövő

- tanult, intelligens, tájékozott

- magas jövedelmű

- nem elhízott

- ápolt, jó megjelenésű (pl. ruha)

- nem házas

ma 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk már nagyon sok ilyen van, még nők is, mert példakép lett. Van aki még Budára is elköltözött. De a többi politikust is sokan utánozzák.
ma 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hű b+😂
ma 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy nárcisztikus phasz, csak mellesleg, de ja, szuper férfi. A radai rossebnek nem kellene.
ma 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Az nem baj hogy a "nem házas" itt azt jelenti hogy elvált, több gyerekkel? 🤦 Amúgy nem tudom hány gyereke van, 2-3, és igen, azt sejtem hogy le se sz.rja őket így nem a barátnő feladatai lennének, de ettől is eltekintve, szerencsétlen egy gyíkvállú lúzer. Alacsony is, csúnyácska is. Legfeljebb a kövér melósnál néz ki jobban, de pl egy francia vagy olasz negyvenesnél nem.
ma 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
4# már azt hittem, velem van a baj, mindig nézem, mit esznek rajta. Pici vállak, ahhoz képest nagy fej. Nekem nagyon nem az esetem, akkor már inkább némi túlsúly mint ilyen kisfiús alkatú srác.
ma 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

#4 igen, mert Magyarországon annyi olasz és francia negyvenes van 😅

Egyrészt: nem mindenkinek ugyanaz jön be. Nem tudom hány éves vagy, hogy ezt neked el kell magyarázni.

Másrészt: neked nincs párod, mert pl a spanyol harmincasok jobban néznek ki a magyaroknál? Akkor már egy magyar sem tetszik?

Ilyen butaságot mondani...

ma 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 én nem azt írtam hogy Mo-n mennyi francia vagy egyéb nyugat-európai negyvenes van. Hanem azt hogy MP nem az a típus akitől el kéne élveznünk. Amúgy meg igen, nem magyar 33 éves férjem van és nem otthon élünk. Szürreális látni hogy egy ilyen magyarpétert bárki megagigacsednek lát.
ma 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó pasi, és a hangja is sexy.
ma 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

#7 de nem Magyarországon élsz.

Mondanám, hogy kb 15 éves lehetsz, makd rájössz , hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. De mivel írtad, hogy van férjed, így gondolok idősebb vagy. Nem baj, majd csak megérsz valamikor.

Amúgy ezért utaztál külföldre? Hogy legyen egy "megagigacseded"? 😂

ma 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!