Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy olyan barátod legyen, mint Magyar
Péter? Tényleg kevés az ilyen férfi Magyarországon?
Nálunk már nagyon sok ilyen van, még nők is, mert példakép lett. Van aki még Budára is elköltözött. De a többi politikust is sokan utánozzák.
febr. 4. 21:19
2/17 anonim válasza:
Hű b+😂
febr. 4. 21:36
3/17 anonim válasza:
Egy nárcisztikus phasz, csak mellesleg, de ja, szuper férfi. A radai rossebnek nem kellene.
febr. 4. 21:45
4/17 anonim válasza:
Az nem baj hogy a "nem házas" itt azt jelenti hogy elvált, több gyerekkel? 🤦 Amúgy nem tudom hány gyereke van, 2-3, és igen, azt sejtem hogy le se sz.rja őket így nem a barátnő feladatai lennének, de ettől is eltekintve, szerencsétlen egy gyíkvállú lúzer. Alacsony is, csúnyácska is. Legfeljebb a kövér melósnál néz ki jobban, de pl egy francia vagy olasz negyvenesnél nem.
febr. 4. 21:52
5/17 anonim válasza:
4# már azt hittem, velem van a baj, mindig nézem, mit esznek rajta. Pici vállak, ahhoz képest nagy fej. Nekem nagyon nem az esetem, akkor már inkább némi túlsúly mint ilyen kisfiús alkatú srác.
febr. 4. 21:59
6/17 anonim válasza:
#4 igen, mert Magyarországon annyi olasz és francia negyvenes van 😅
Egyrészt: nem mindenkinek ugyanaz jön be. Nem tudom hány éves vagy, hogy ezt neked el kell magyarázni.
Másrészt: neked nincs párod, mert pl a spanyol harmincasok jobban néznek ki a magyaroknál? Akkor már egy magyar sem tetszik?
Ilyen butaságot mondani...
febr. 4. 22:09
7/17 anonim válasza:
#6 én nem azt írtam hogy Mo-n mennyi francia vagy egyéb nyugat-európai negyvenes van. Hanem azt hogy MP nem az a típus akitől el kéne élveznünk. Amúgy meg igen, nem magyar 33 éves férjem van és nem otthon élünk. Szürreális látni hogy egy ilyen magyarpétert bárki megagigacsednek lát.
febr. 4. 22:15
8/17 anonim válasza:
Szerintem is jó pasi, és a hangja is sexy.
febr. 4. 22:33
9/17 anonim válasza:
#7 de nem Magyarországon élsz.
Mondanám, hogy kb 15 éves lehetsz, makd rájössz , hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. De mivel írtad, hogy van férjed, így gondolok idősebb vagy. Nem baj, majd csak megérsz valamikor.
Amúgy ezért utaztál külföldre? Hogy legyen egy "megagigacseded"? 😂
febr. 4. 23:18
10/17 anonim válasza:
Elnézve a két ex nőjét... külsőleg jó neki a full átlag és nem számít neki hogy szép legyen a nő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!