Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy olyan barátod legyen, mint Magyar Péter? Tényleg kevés az ilyen férfi Magyarországon?

Figyelt kérdés

Mindenféle politikai háttér nélkül a tények:

- budai elit családból jövő

- tanult, intelligens, tájékozott

- magas jövedelmű

- nem elhízott

- ápolt, jó megjelenésű (pl. ruha)

- nem házas

febr. 4. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
#9 na pont le is írtad. Mindenkinek más tetszik. Így van. Nekem nem tetszik MP, rémálmaimban ne jöjjön elő. Miért lennék éretlen ettől, és mit jelent hogy majd megérek? :D Hogy majd 90 éves koromban lehet hogy már tetszene? :)
febr. 5. 08:03
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
44 éves lesz. Ha a korabeli egyedülálló magyar férfiak között ő lenne a legrosszabb vagy az átlag, akkor aligha lehetne okunk panaszra. De még ő is megjegyezte egyszer, hogy ilyen férfifelhozatal mellett neki qrva könnyű dolga van nők terén... Az sem utolsó, amire itt előttem rámutattak: ennek ellenére nem feltétlenül csak a 10/10 bombázó elfogadható számára. Nála kategóriákkal rosszabb faszik úgy válogatnak, hogy döbbenetes, senki és semmi nem elég jó nekik.
febr. 5. 08:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk Mp sokkal jobban néz ki 40 felett mint fiatalon

Hát akkor egy vékony totál átlagos pasi volt... tipikus kis szerencsétlen kisugárzással...

most sem egy Brad pitt, de ő az a típus akinek sokkal jobban all a 40 év mint a 25

Ez rendkívül ritka, a férfiak többsége 40 körül már borzalom.

febr. 5. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:

#11 hú, nálad komoly szövegértelmezêsi gondok vannak. Valami nagyon nem okés veled.

A #9 a második kommentem, amiben már leírtam, hogy mindenkinek más tetszik, meg egyébként is, miért kell a magyar felhozatalt bármelyik másik országhoz hasonlítani. Vagy a kínait az usa-hoz stb. Itt élünk, e közül lehet válogatni.

A másik, nem azért írtam, hogy éretlen vagy, mert nem tetszik MP, hanem mert egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy mindenkinek más tetszik. Olvass már figyelmesen, b.szki. Tudom, hogy ma menő butának lenni, de számomra nem dicsőség ebbe a sorba beállni. Lehet neked igen, de akkor inkább ne kommentelj.

febr. 5. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Hűha négypipás, azért agyvérzést ne kapj :)
febr. 5. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Te is négypipás vagy, ez magadnak szólt? :)

De nem baj, a lényeg, hogy nem is érted miről van szó. Boldogok a lelki szegények...

febr. 5. 14:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Eléggé félrement a kérdés értelmezése... nem kifejezetten az arcára gondoltam, mert az kinek tetszik, kinek nem, hanem az alap helyzetére, hogy jó családi háttér, anyagiak megvannak, igényes a megjelenésére stb.

A nem-házast úgy értelmeztem, hogy egyedülálló, tehát nem foglalt már.

Nyugati férfiakkal nem összehasonlítható, ezért is írtam ki külön a kérdésben, hogy Magyarországon!

febr. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!