Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit akar?
Figyelt kérdés
annyi a szitu hogy bekovetett egy lany akivel egy telepulesen lakunk, en pedig rairtam. elkezdtunk beszelgetni, masnap pedig odamentem hozza a buszon mivel egy busszal is szoktunk jarni. igazabol legtobbszor en irok neki de volt mar hogy o is egy ketszer ramirt ezido alatt. elegsokszor elofordul az hogy beszelgetunk de aztan meg tobb orara eltunik mikozben azert elerheto tobbszor is de volt mar olyan is hogy csak masnap valaszolt azzal az indokkal hogy bealudt mikozben valszeg nemugy volt mert volt elerheto utana is. eloben jol megvagyunk tehat szimpatikus lany szamomra ezert elhivtam mar talalkozni (2szer is)hogy ne csak egy buszmegalloban talalkozzunk mar folyamat es egyik tala se volt jo neki, irta miert de nekem igazabol kifogasnak tunt mivel azert nemhinnem hogy nemlehetne masra szanni 1-2orat plusz akkor irhatta volna hogy mikor lenne jo neki maskor. ezzel igazabol nemis lenne semmi en itt mar ugyvoltam vele hogy elengedem az egeszet viszont ezek utan is ha ott vagyok a buszmegbe ő jön oda hozzam ha meglat plusz elofordul olyan is hogy mar fentvagyok a buszon es nemsokan vannak tehat van egy csomo szabad hely es ő ül le mellém tehat ilyenkor meg nemigazan ertem hogy szeretne e valamit vagy sem. es azert is nemtudom eldonteni hogy mit szeretne mivel volt hogy o is ramirt es erdeklodott tehat ha en nem akarok valakitol valamit akkor nemfogok rairni es erdeklodni. meg azt hozzateszem hogy 18eves lanyrol van szo es korulbelul 2 hete kezdtunk el beszelgetnitegnap 21:08
1/6 anonim válasza:
Azért nem a világ vége ha két hét alatt nem találkozott még külön veled. Kérdezd meg mikor lenne jó neki. Ne sürgesd, valószínűleg meg akar ismerni. Milyen jól is teszi. Utólag én is megkímélhettem volna magam 1-2 gáz randitól, ha többet beszélünk előtte.
3/6 A kérdező kommentje:
ja csak mai napig neha eljatsza ezt hogy csak masnap valaszol az uzenetemre eloben meg mintha semmi nemlenne es minden jo lenne ezek utan mar nekem kellemetlen megint megkerdezni hogy van e kedve talalkozni
tegnap 21:31
4/6 anonim válasza:
Ember, te írásjelek nélkül végigírtad ezt a szöveget? Neki is így írsz? Figyelj oda egy kicsit erre.
5/6 A kérdező kommentje:
biztosan így irok neki is ne legyel mar hulye
tegnap 21:47
6/6 anonim válasza:
Ha akarna valamit, rád lenne gerjedve akkor boldogan igent mond az első randikérésre. Ha nem jó neki az időpont akkor azt mondja bocs X-kor nem jó, de Y-kor igen. Rajtad kívül még másik 20 pasival kommunikál, flörtölget s nagyon úgy tűnik te csak a 21. vagy a sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!