Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A liberális világnézetű budapesti lányoknál miért szériafelszereltség az orrkarika és a harsány színűre festett haj?
Kedves kérdező, tán nem bírod elviselni, hogy mindenki szabadon rendelkezik az orrával és a hajával, meg úgy en bloc a testével?
Miért fáj ez neked?
Miért ne bírnám elviselni?
Én miattam még kapupánt csavart is tehet az orrába, ki vagyok én, hogy megtiltsam.
A kérdés a miértekre vonatkozik.
1. Ha valaki más trendet követ, attól miért "liberális világnézetű"?
2. Ennek mi köze a politikához?
"tán nem bírod elviselni,"
Te meg tán nem bírod elviselni, hogy valaki el a szólásszabadság jogával?
Ez miért felnőtt párkapcsolatok kategória? Valamiért kétlem, hogy az ilyen lányok lennénk szimpatikusak neked párkapcsolati szempontból. (és vice versa)
A válasz meg: mert tetszik nekik.
A konzervatívok beállnak a sorba, soha semmi olyat nem csinálnának amivel kilógnának a tömegből. Nem; ott megvan hogy milyen lehet a ruhád, a frizurád, milyen ékszereket viselhetsz, attól eltérni meg szentségtörés - vagy legalábbis szánalmas figyelemfelkeltő kísérlet. A liberálisok között meg mindigis nagyobb hagyománya volt a nagy átlagtól való eltérésnek, a különböző "extrémebb" trendeknek, meg annak, hogy azt csinálnak magukkal, ami éppen tetszik nekik.
8.
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Kb leszarja már mindenki úgy kb 30 éve, hogy milyen színű a hajad. Ha annyira ki akarsz lógni a sorból, akkor ne legyél hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!