Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem akarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?

Figyelt kérdés

Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.

Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.

Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "

Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.

Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?

Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.

2011. aug. 1. 06:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
És most mondd meg! MI dolguk van még a férfiaknak az életben? A nők udvarolnak (legalábbis ha nem teszik, itt alázod őket), dolgoznak, gyereket nevelnek, házimunka... Akkor mi dolguk a férfiaknak? Semmi.
2011. aug. 3. 19:27
 72/76 A kérdező kommentje:

mi dolguk? én megcsinálok mindent egy nő helyett, illetve csinálnék ha lenne barátnőm, csak tvznie kéne munka után.

A másik meg az, hogy senkinek sem tetszem.

2011. aug. 4. 07:58
 73/76 anonim ***** válasza:
Hát az a Te bajod, hogy senkinek sem tetszel.
2011. aug. 4. 12:56
 74/76 anonim ***** válasza:
HOgy akarsz Te bárkit is, ha így beszélsz a nőkről?
2011. aug. 4. 12:57
 75/76 A kérdező kommentje:

12:57

kedves vagy:D

miért kik a nők? valami felsőbbrendű faj vagy mi?:D

bocs hogy nem nyalom ki minden nőnek a seggét csak mert nő:D

én azzal a nővel vagyok kedves aki kiérdemli, nem kell itt játszani az álszentet mikor 20 éves csajok kefélnek orrba szájba meg gruppeneznek, ki tudja milyen betegségeket terjesztenek, én meg legyek udvarias bla bla...

2011. aug. 4. 13:13
 76/76 anonim ***** válasza:
Az összes nő egy undorító rib@nc. kuurvák. Ahoz, hogy barátnőd legyen, legbelül gyűlölnöd kell, és a szemébe hazudnod. csak a gyűlölet tartja annyira tisztán az elméd, hogy jól tudj szerelmet hazudni neki. minden férfi ezt csinálja. és az a poén, hogy ezek a hülyék mindezt el is várják, mert egy álomvilágban élnek. Lóvét kell nekik virítani, mert az az egyik gyenge pontjuk. Nincs kivétel. félrekúúr azzal, akinek több lóvéja van. nekünk meg ilyen pénzéhes álszent piicsákat kellene szeretnünk? a lóf@szt! Mától az életcélom az lett, hogy én szívassam őket. Megdöntögetem sorba őket, elveszem némelyik szüzességét, összehazudom neki a szexig, hogy mekkora ász vagyok, utána meg azt mondom: inkább legyünk barátok. Én próbáltam rendesen, de lesz@rtak. hát ha a jó fej srác nem kellet, most megkaphatják a kib@szott rozsfiújukat, ha nekik ez kell. Gyűlölöm őket, de meg is húzogatnám illetve meg is fogom húzni az összes lehetségeset és utána egy undorító szemétláda leszek. Ők tettek ilyenné, nem az összes nő tett ilyenné, csak kb olyan 23 -25 . de ezért másik 50 fog szenvedni. muszáj ezt a sémát követni, nem hagynak más utat, és előbb vagy utóbb te is rájössz.
2011. aug. 14. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!