Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem akarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?

Figyelt kérdés

Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.

Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.

Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "

Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.

Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?

Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.

2011. aug. 1. 06:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Azt nem is mondtam h lehetetlen, téged pedig tisztellek is. Viszont ha nem születtél a legjobb helyre, nincs semmi különleges tehetséged, és nem vagy hajlandó átgázolni bárkin, akkor baromi nagy szerencse kell ahhoz, h sikeres legyél, nem elég a kitartás.
2011. aug. 1. 10:27
 42/76 bix ***** válasza:

"Viszont ha nem születtél a legjobb helyre"

romániába születtem, a szüleim pécs mellett laknak, én a meló és a későbbi főiskola miatt jöttem fel pestre. nem születtem jó helyre.

"nincs semmi különleges tehetséged,"

nincs tehetségem. minden amit tudok kb 10 év masszív tanulás eredménye. a tehetséggel születsz. a tudást megszerzed. nagy difi...

"és nem vagy hajlandó átgázolni bárkin,"

nem gázolok én át senkin. soha nem is tettem. csak tudom hogy mi a célom. ez is két teljesen más dolog. lehet hogy kirúgtak kollégát miattam, de ő passziánszozott egész nap, én meg ha meló van akkor azonnal. most nincs. ráérek. de pl hajnalban már torokra vettem egy méretes hímtagot és kb 3-8 ig gargarizáltam vele szépen. ennyi.

"akkor baromi nagy szerencse kell ahhoz, h sikeres legyél, nem elég a kitartás."

szerencse is kell, ez tény. de kitartás, tanulás, alázat, megbecsülés, őszinteség, stb nélkül se az életben se párkapcsolatok terén sz@rt se ér.

2011. aug. 1. 10:33
 43/76 Smartguy86 ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nincs tehetséged! Olyan inkább van, hogy lusta vagy elsajátítani egy szakmát. Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy a nőzés képességét valaki csak úgy megkapja, vagy nem kapja. Azt hiszed, nekem anyukám szerezte a csajokat, vagy mi?

Itthon nem lehet boldogulni? Akkor miért ismerek én olyan embert, aki vidéki városban jelentős eladósodás után is képes volt évi 200 milliós forgalmú céget létrehozni a semmiből??? Ja, hogy ő nem állt le sírni, hogy jaj, a kormány az oka, meg a nők... ő felállt és tette a dolgát!

Te meg a kudarc után a gödör mélységén filózol ahelyett, hogy megkeresnéd a kiutat jelentő létrát...

A tiszteletről meg inkább ne beszéljünk. Én csak olyan embereket tudok tisztelni, akik a kudarcaik ellenére sose állnak meg.

És igen, Afrikában azért éheznek, mert pontosan azt csinálják, amit te, hogy ha nem esik az eső, akkor szenvednek tovább és az isteneket hibáztatják. Emellett meg megeszik a misszionáriust és ha aszfaltutat meg kórházat akarsz nekik adni, akkor elüldöznek a földjükről. Pont olyan makacsok a hitükben, mint te a tiédben és ők sem hajlandók belátni, hogy ez a makacsság halálos...

2011. aug. 1. 10:36
 44/76 anonim ***** válasza:
Az általad felsoroltak csak azután következnek, ami eleve adott. A párkapcsolathoz pedig kizárólag megnyerő külsőre és/vagy pénzre van szükség.
2011. aug. 1. 10:37
 45/76 anonim ***** válasza:
Saját erőből, a semmiből, szerencse nélkül 200 milliós céget létrehozni nem lehet. Biztos h nem ismered a teljes igazságot. A többire meg inkább nem is reagálnék, akkora hülyeség.
2011. aug. 1. 10:38
 46/76 Smartguy86 ***** válasza:
És szerinted mit jelent ez a szó, hogy "szerencse"? Látszólag azt hiszed, hogy a szerencse szintén egy olyan dolog, ami valakinek van, valakinek nincs. A szerencse egy olyan jól hangzó szó, amivel a sikertelen emberek szeretnek takarózni - Nekik valahogy sosincs szerencséjük. Őket megátkozták! Hát persze...
2011. aug. 1. 10:41
 47/76 A kérdező kommentje:

És még is honnan tudjam hogyan kell meghódítani egy nőt?

Eddig nem jártam sikerrel, viszont karrier szempontból jól állok, de ennek nincs köze a csajokhoz.

Az ember nem lehet egyből profi.

2011. aug. 1. 10:41
 48/76 anonim ***** válasza:

A szerencse azért szerencse, mert tőlünk független. Ha mi teszünk róla, azt már nem szerencsének hívják.

Persze aki eddig szerencsétlen volt, annak is lehet szerencséje, és fordítva, de semmi sem garantálja.

2011. aug. 1. 10:42
 49/76 Smartguy86 ***** válasza:

Akkor te is belátod, hogy a szerencse egy olyan dolog, amit el lehet kerülni, ha felkészülsz. Én inkább hívnám kockázatnak! Vagy bejön, vagy nem, amit elterveztél. A szerencse az - ahogy te is írod - rajtad kívül álló dolog, pedig ha így lenne, akkor semmibe nem lenne beleszólásunk. Pedig van! És elhiheted, annak az illetőnek nem szerencse kellett hozzá, hanem kőkemény munka, sok tanulás és kapcsolatépítés (amit persze megint csak sok munka előzött meg, mire megtalálta a megfelelő beszállítókat).

Legjobb esetben is annyit mondhatsz, hogy vannak rajtad kívül álló tényezők, amikre nincsen hatásod. De aki a kockázatot nem meri vállalni, az fél a kudarcoktól is - és a félő ember már nem önmaga, mert más irányítja, nem a saját elméje. Ezért aztán garantált a kudarc is...

2011. aug. 1. 10:49
 50/76 anonim ***** válasza:

Smartguy, engedelmeddel én is hozzászólnék. Engem a múltkor csesztél le egy másik topicban, örülök, hogy már nem én vagyok a soros.

Vannak emberek, akiknek természetes tehetsége van a lányokhoz. Őket hívják naturaloknak. Nekik elég, ha beszélgetnek, odamennek egy lányhoz és az máris a tenyerükből eszik. Vannak, akik megtanulják. És vannak olyanok, akik mindig szerencsétlenek maradnak, aminek több oka is lehet. Születési adottságok vagy előnytelen környezet.

Azt írtad, a szülőket vagy mást 20 fölött már kár hibáztatni. Ez tévedés, mert ha valakit gyerek-és ifjúkorában összetörnek, abból nem lesz stramm, kőkemény, határozott fickó.

A csajozást illetően pedig: Nem hiszem, hogy valaki értéktelenebb ember lenne attól, hogy a kudarciok végképp elveszik minden önbizalmát. Nem vagyunk egyformák, ezt ne felejtsd el!

Az írásaid alapján egy afféle modern üzletember vagy katonatiszt jut rólad az eszembe. Igen, a mai világban valóban ez a stílus az, ami igazán eredményes lehet, de nem lehet mindenki ilyen. Kíváncsi lennék rá, milyen lehetsz otthon, valószínűleg neked is van egy érzelmesebb oldalad, de amit itt képviselsz, sok ember számára ellenszenves lehet.

2011. aug. 1. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!