Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem akarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem akarják kivenni a részüket az udvarlásból? Miért várják a sült galambot? Miért ilyen passzívak?

Figyelt kérdés

Sok nő mondja ara a pasira aki nem fut utánuk, hogy várják a sült galambot, holott a nők ugyan ezt teszik, de ez senkinek fel sem tűnik, közben meg örülnek magukban, hogy ki vannak szolgálva.

Tehát mindig a férfiaktól várják, hogy odamenjen hozzájuk, mindig ő hívja őket, ő csináljon mindent, eközben ők semmit nem tesznek, hanem az események elszenvedői úgymond, tehát passzívok.

Ezeket a sorokat egy nő írta: "Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D "

Ellent mond saját magának, hiszen az utolsó sort ha úgy gondolná ő is tenne valamit, de nem tehát ő is a sült galambot várja, ez számomra vicc.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a modern nő is aktívan részt kell(ene) hogy vegyen az "udvarlásban".Fogalmuk sincs, hogy egy férfinek mennyit kell dolgozni az ügyön, mennyi nőt kell leszólítgatnia, mi is szeretjük ha a nők tudatják velünk, hogy vonzóak vagyunk, odajönnek ismerkedni, minden embernek meg kéne tenni nőnek és férfinak is, nem pedig várni a csodát, hogy na majd jön a szőke herceg és meghódít nekem meg nem kell semmit csinálnom csak jól kicsípni magamat, mintha a belső értékek nem is számítanának, és aki nem illik bele az ideális képbe azt azonnal elutasítják, így 10-20 ilyen után már az a férfi is csak vár, hogy majd ha szőke herceget lát benne egy nő akkor odamegy hozzá, de nem, így sem működik.

Erre adjatok választ csajok, mi a megoldás?Mik a válaszok a kérdésekre, hogy senkinek ne maradjon keserű a szájíze?

Egy csapatban kéne játszani nem pedig ellenfélnek tekinteni egymást.

2011. aug. 1. 06:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:38

te és a kérdező hatalmas nagy tévedésben vagytok.

2011. aug. 1. 08:41
 22/76 Smartguy86 ***** válasza:

65% - Ebből is látszik, mennyire nem vagy kész arra, hogy pénzed legyen. Méghogy a mindenkori kormány üldöz... HaHaHa. Tudod milyen vaskos adókedvezmények vannak? Elszámolhatod az utolsó kis költségedet is... Az alkalmazottak... na nekik már szopás van, ők májusig csak azért dolgoznak, hogy kifizessék az államnak az adót.

Aki itthon nem tud boldogulni, az sehol se tud. Ez egy tévhit, egy olyan hit, amivel a tudatlanok nyugtatják magukat.

Ami a csajozást illeti - fogalomzavarban vagy valószínűleg. A határozottság nem azt jelenti, hogy ha nem akarnak veled dugni, akkor lerúgod a veséjüket! Határozottnak és magabiztosnak lenni annyit jelenti, mint tudni, hogy te vagy az egyetlen a világon abban a szent pillanatban, akivel az a csaj lenni akarna! És azt is jelenti, hogy el tudod érni, amit akarsz, mert van annyi eszed, hogy elkápráztasd a csajt.

Amúgy számtalan nő van mindenfelé, akik alig várják, hogy akárki odamenjen hozzájuk, mert annyira el vannak már ők is keseredve. De persze te meg a kérdező azt hiszitek, nektek több jár ezeknél a szegény lányoknál... hát nem jár. És ez az eredményeiteken is látszik! Aki túlzásokba esik az igényeit illetően, annak legyen akkora egzisztenciája mellé, hogy ő lehessen a tuti parti.

2011. aug. 1. 08:46
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem igaz, hogy a kövér lányok kivétel nélkül nem tesznek azért, hogy bejöjjenek a pasiknak. Van egy ismerősöm aki tavasz óta fogyózik ugyan még nincs csúcsformában, de valami már elkezdett alakulni nála. Nem csúnya lány csak a súlyával volt/van egy kis gond.

A fiúknak meg illik udvarolni, kezdeményezni mert a nő szüli meg később a gyereket és az első sex alkalmával is neki vannak fájdalmai. Elég önző alak lehetsz ha elvárod, hogy a lányok fussanak utánad. Ugorj le a közeli plázába és ott találsz ilyen csajokat akik értékelik a hozzáállásodat, de szerintem így soha nem lesz egészséges kapcsolatod.

2011. aug. 1. 08:46
 24/76 anonim ***** válasza:

Smartguy, keress rá a "12 embernek adhatnék munkát, de nem adok" kezdetű szövegre! Abból kiderül, milyen a magyar vállalkozások helyzete, adókedvezményt szinte kizárólag a multik kapnak. Ebből is, meg ahogy a csajozásról gondolkodsz, abból is látszik, mennyire naiv vagy. Valszeg gazdagok a szüleid, te meg jóképű vagy, így az öledbe hull minden.

Rengeteg lánynál próbálkoztam már, csúnyáknál is, akikhez valszeg ritkán mennek oda. Az eredmény mindig ugyanaz: nem kellek, mert ronda vagyok.

2011. aug. 1. 08:50
 25/76 Smartguy86 ***** válasza:

1 vállalkozó sirámait hozod nekem példának? Szerintem azon kéne elgondolkozni, hogy kinek milyenek a kompetenciái. Ez a csajozásra is igaz. Akinek nincsen tehetsége, az ne kezdjen bele. Ilyen egyszerű! Hozhatnád nekem azt is példának, hogy hányan mennek tönkre, hányakat számolnak fel... de az se győzne meg. Engem az győz meg, hogy hányakat nem számolnak fel!

Ha már adóterhek, akkor nézd meg azt a grafikont a cikkben, az ott felsorolt országok felénél 40% fölötti a teher. Ciki, hogy valaki a magyarországi 50%-ot egetrengetőnek találja, a Francia 45%-ot meg kevésnek... Csak tudod az a baj, hogy az adót a nyereségből kell fizetni. Ciki, hogy sokaknak, akik sírnak a kormány meg a multik miatt, évek óta NINCS profitja ÚGY, hogy közben még a nagymama új járókeretét is beköltségelték a cégbe... Na ez a bibi! Meg az, hogy itthon 20 éve a rendszerváltást hibáztatják azért, mert lusták voltak megtanulni a piacgazdaságban vállalkozni. Persze, telesírni a netet könnyebb... meg kedvezményért kuncsorogni.

Ahogy itt is! Könnyebb a GYK-n hisztizni, mint elmenni és tanulni egy kicsit, megfigyelni azt, hogy mit akarnak a nők valójában! Könnyebb, persze, mert be vagytok szarva a kudarctól, ahogy a magyar vállalkozók is be vannak. Jónéhányan nem, nekik jól megy... de sokan be vannak szarva, csak csinálják, aztán este imádkoznak, hogy másnap csoda legyen. Így se pénzt keresni, se csajozni nem lehet... Sajnálom.

2011. aug. 1. 08:59
 26/76 anonim ***** válasza:
90%

Se a kérdést nem olvastam el rendesen , se a válaszokat.

Nem a nő dolga az udvarlás.Ezt jó lenne ha már minden férfi felfogná.Te férfi vagy, legalábbis annak tartod magad , úgyhogy viselkedj is úgy.Talán nem kellene már az első msnes beszélgetés után szerelmet vallani, az első randin máris lekapni a lányt .Nem gondolom hogy sokat tudhatsz az udvarlásról és 15 évnél se nézek ki többet belőled.

18/L

2011. aug. 1. 09:00
 27/76 anonim ***** válasza:

Látom nem értesz hozzá. Amit te írsz a nagymama járókeretéről, az tipikusan az állami cégekre jellemző, az teljesen más tészta. Franciaországban bőven van miből levonni a 45%-ot, itthon nincs. Arról nem is beszélve, h ott normális célokra (is) költenek az adóból, itthon nagyrészt ellopják v a tudjuk kiket tartjuk el belőle.

Arra megkaptam a választ, h jóképű vagy. Nem tom neked írtam-e v másnak: direkt csúfítsd el magad, és próbálj úgy csajozni, aztán számolj be az eredményekről!

2011. aug. 1. 09:07
 28/76 Smartguy86 ***** válasza:

Nem fogom fejtegetni, hogy miért nincs igazad, legyen elég annyi, hogy itthon is lehetne miből levonni. 50% az még mindig nem 100%. Valaminek az 50%-át levonod, akkor marad még 50%... És igen, kell adózni, mert itt működhetsz, itt vannak az emberek, akiket alkalmazol, ezt a földet használod. Sokan azt hiszik, hogy adó az ilyen szükséges rossz, hogy eltartsunk belőle fölösleges intézményeket. De amikor a cégednek valami baja van, akkor persze kéne a bíróság, meg kéne a hivatal, mi?

Mondom: nem tanulták meg, hogyan kell vállalkozni, 20 éve olyan cégeket működtetnek, amire se kereslet nincs, se életképes terméket nem tud bemutatni. Piackutatás az nekik smafu, csak odaszarják valahova a vállalkozást, aztán várják, hogy valaki beessen az ajtón...

Más: jóképű vagyok? Érdekes, valaha nekem is volt számtalan kudarcom a nők terén, pedig az is én voltam, meg most, amikor boldogan élek párkapcsolatban, akkor is én vagyok. Vagy mégsem? Ja, hogy közben rájöttem, hogy velem van a baj, és változtattam a hozzáállásomon... Lehet így is csinálni, meg lehet úgy is, hogy csak siránkozol, hogy valaki szánjon már meg. Te is elkönyvelted már magadban, hogy nem te vagy a hibás, és amint valaki rámutat, te önigazolásba kezdesz, hogy más így meg úgy, meg a pénz, meg kormány, meg a globális felmelegedés az oka, hogy neked nem jut punci... TE VAGY A HIBÁS! Fogd fel! Majd ha megváltozol, akkor a többi ember hozzád fűződő viszonya is meg fog változni. Amíg te utálod magad és nem hiszel magadban, addig más se lesz másképp ezzel...

2011. aug. 1. 09:15
 29/76 bix ***** válasza:
100%

kérdező: mindent elmond hogy te abból a szögből közelíted meg a kérdést hogy megéri e neked vagy sem anyagilag... ez nem erről szól...ha olyan nőt találsz csak akinek a lóvé számít akkor azt hajthatod is el. valamiért én találtam mindig olyan lányt akivel 0 forintból el tudtam szórakozni 2 napig egyfolytában...

nincs vadászösztön? nem vagyunk állatok? sárban fetrengés? mivan? hát barátom akkor így jártál. a nő nem véletlenül választja legtöbbször a jobban kinéző sármosabb határozottabb srácot. nem azért mert megmagyarázza magának hogy ez majd jó lesz, hanem beüt az alfahím effektus. tetszik nem tetszik így van. nem vagyunk már állatok, de sok ösztönszintű reakció van ami igenis jellemző ránk is.

a csajozás nem üzelt. nem kell megtérüljön. meg fog, ha találsz valakit aki mellett egy életet boldogan harmóniában le tudsz élni. addig meg ne rinyálj, tessék lemenni edzeni, nem egy kunszt felpakolni némi izmot, tanulni, olvasni hogy ne csak kívülről nézz ki valahogy hanem beszélgetni is tudj, és ennyi...

2011. aug. 1. 09:20
 30/76 Smartguy86 ***** válasza:
Azért tényleg nevetséges, ahogy ütközik két álláspont, pl bix-é vagy az enyém meg a "nőtlen csúnyáké". Mert mindig kiderül, hogy van, aki meg tudja csinálni és van aki nem... Van, aki képes érett ember módjára viszonyulni a nőkhöz és van aki képtelen. Szerintem egy bizonyos fokig ez intelligencia kérdése is - érzelmi épp úgy, mint értelmi intelligencia kérdése. Mert ha valaki nem is veszi észre a jeleket, meg nem figyel oda a testbeszédre, akkor is képes lehetne értelmesen elbeszélgetni (BARÁTKOZNI) nőkkel - ahogy férfiakkal is képes barátkozni. De sokan még erre se veszik a fáradtságot. Azt hiszik, hogy ők már mindent tudnak, és oda állnak a nő elé, aki kinyitja a szemüket, hogy kevesek lesznek ehhez... és mi a tanulság számukra? Hogy az a nő a hülye, egy pénzéhes ribanc - és mindezt úgy állítjátok, hogy közben NEM ISMERTÉTEK MEG! Ezt hívja a köznyelv előítéletnek. Most mondjátok meg, ha ti így, akkor a nők miért ne élhetnének veletek szemben előítélettel, mikor csak a külsőtök alapján elhajtanak. De kihagytátok a képletből azt, hogy a nők nem csak a szép pofitokat figyelik meg, hanem azt, ahogy: tartod a tested, lógnak a karjaid, piros a bőröd, hideg a kezed, remeg a lábad, izzad a homlokod... Ezt ők mind látják, amíg te látsz két csöcsöt meg egy formás popsit, ők már kielemezték, hogy milyen szánalmas nyúlbéla állott elébük...
2011. aug. 1. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!