Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hozzászoktam a szingli "uncsi" élethez, pasit így érdekelnék 30 évesen?
Egyszer volt párkapcsolatom 17 évesen ami 1 évig tartott. Azóta nem sikerült senki. Hozzászoktam, hogy csak dolgozok 20 éves korom óta. Nagyon lehúz a meló, több területen is kipróbáltam magam, de úgy néz ki fáradékony vagyok mert szinte bármit csináltam 8 órában, hullán estem haza. Vérképem jó, nincs bajom.
Lényeg, hogy hétvégén csak lustálkodom, még edzésre sem úgy jut erőm, időm.
Magyarul, egy férfi mellett fogalmam sincs mennyi időm, erőm lenne. Magamra sincs időm. Egy pasi mellett toppon kell lenni. Ez még találn menne, de az, hogy bármilyen peogramokat csináljak még vele (családjához, barátokhoz menni), semmi erőm nem lenne.
Unalmas pasikra sose buktam, akik otthonülősek és ez jó nekik.
"Unalmas pasikra sose buktam, akik otthonülősek és ez jó nekik"
De hát te magad is ilyen vagy 😂
Egyedül én sem pörgök a városban állandóan, hanem itthon vagyok, néha barátokkal van program, de ritkán érnek rá. De most randizom valakivel és vele mindig van kedvem találkozni, nincs olyan, hogy fáradt vagyok vagy ilyesmi. Általában munkanapokon találkozunk, az úgy néz ki, hogy 5-re hazaérek, gyors zuhany meg összeszedem magam és 6 körül itt van értem. Ma pl itt alszik, de ma is dolgoztam, ma már kitakarítottam munka után az egész lakást (korábban végeztem, nyilván ma nem 5-re értem haza), mert az elmúlt napokban erre sem volt energiám, aztán megyek lassan készülődni, mert előtte programunk van. (Én mondjuk általában nem vagyok fáradt, csak ez a január szar ilyen szempontból most, de a randis napokon mindig fel vagyok dobva.)
Szerintem ha érdekelne valaki, neked is menne a dolog, nyilván idővel viszont visszasüppednél ebbe az állapotba, tehát valami megoldás kell, mitől vagy állandóan fáradt, lehet toxikus a munkahely, lehet rosszul étkezel, stb.
Már éppen akartam írni, hogy nekem pont ilyen nő való, mert én is jobban szeretek kettesben otthon lenni, és filmezni, pihenni mint ide-oda mászkálni és jópofizni másokkal.
De aztán elolvastam az utolsó mondatot, és megint rá kellett jönnöm, hogy a mai nők tényleg egyre ostobábbak!
36/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!