Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hozzászoktam a szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hozzászoktam a szingli "uncsi" élethez, pasit így érdekelnék 30 évesen?

Figyelt kérdés

Egyszer volt párkapcsolatom 17 évesen ami 1 évig tartott. Azóta nem sikerült senki. Hozzászoktam, hogy csak dolgozok 20 éves korom óta. Nagyon lehúz a meló, több területen is kipróbáltam magam, de úgy néz ki fáradékony vagyok mert szinte bármit csináltam 8 órában, hullán estem haza. Vérképem jó, nincs bajom.

Lényeg, hogy hétvégén csak lustálkodom, még edzésre sem úgy jut erőm, időm.

Magyarul, egy férfi mellett fogalmam sincs mennyi időm, erőm lenne. Magamra sincs időm. Egy pasi mellett toppon kell lenni. Ez még találn menne, de az, hogy bármilyen peogramokat csináljak még vele (családjához, barátokhoz menni), semmi erőm nem lenne.

Unalmas pasikra sose buktam, akik otthonülősek és ez jó nekik.

jan. 25. 16:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Hát 7-es, én is nő vagyok, de pl 8 óra fizikai munka után biztos nem tudnék ennyi mindent csinálni. Én tudatosan nem is szültem gyereket. Nekem sok alvásra van szükségem, nem bírnék egész nap robotolni. Van párom, de ő nem az a hajcsár fajta és így jól megvagyunk. Sose értettem ezeket a nőket, akik naponta hulla fáradtra dolgozzák magukat a családért. A férj xarik a házi munkára, mellette csalja a legtöbb a nőjét. Gyerekek elszívják az ember összes energiáját, ha felnőnek nem fognak segíteni semmit a szülőknek.
jan. 25. 17:15
 12/26 anonim ***** válasza:
11%
11 Van, aki meg négy gyereket felnevel így. És semmi baja. Csak nem lusta. Az emberek különbözőek. Én pl végeztem olyan szezon munkát, ahol regge hatkor kezdtem, este tízkor fejeztem be és napi három óra szünetem volt. Hétfőtől vasárnapig. Szerintem ha az embernek van célja, tudja, hogy mit miért resz, akkor bármit ki lehet bírni. Tipikusan az ilyen emberek nem is tanulnak, olvasnak soha csak ledöglenek a net elé, mint a kérdező. Teljesen meglátszik az emberen az életmódja, és hogy mivel tölti a szabadidejét.
jan. 25. 17:19
 13/26 anonim ***** válasza:
24%

Ez a nincs időm önámítás. Egyedül vagy senkire nincs gondod, munkán kívül semmit nem csinálsz. Ez nem idő kérdése, lusta vagy mint a fene.

A fizikumod kib#szott szar lehet, ha egy 8 órát nem bírsz ki rendesen és még te vágysz izgalmakra. Nagyon szánlamas,hogy egyes nők mennyire elrugaszkodnak a valóságtól.

jan. 25. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszik ez a fáradtság.
jan. 25. 17:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Én is olyan vagyok, mint a 11.
jan. 25. 17:40
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Elsősorban szakmailag szólnék hozzá, hogy a laborvizsgálaton belül a vérkép ellenőrzése csak bizonyos alakos elemekről ad információt. Arról, hogy neked esetleg van-e bármiféle vitaminhiányod nem. Sok esetben a vashiány és a D-vitaminhiány okoz fáradtságot, fáradekonyságot.

Érdemes lenne életmódot is változtatnod. Naponta minden étkezéshez nyers zöldség vagy gyümölcs illetve a folyadékbevitel növelése. Napi minimim 3 liter víz. Káros szenvedélyek például koffeinbevitel csökkentése. Ha ezeket mind megteszed idővel nem leszel ennyire fáradékony.

Azt még hozzátenném, hogy 30 évesen még iszonyat fiatal az ember és azért senki sem szeretne olyan párt akivel nen tud elmenni sehová sem mert miután hazaérnek eldől mint egy zsák krumpli.

jan. 25. 18:22
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Femináci aki nem viszi EGYEDÜL az egész háztartást 8 óra munka mellett, hahaha. Akkor a férfi mi, aki csak hazamegy dögleni a kanapéra? Ja nem, tudom, itt minden férfi napi 16 órát dolgozik a bányában meg az olajtornyokon.
jan. 25. 18:23
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

18-as!

Nem! azért vagy femináci, mert már megint csak gyűlölködsz meg uszítasz ahogy szoktál nap mint nap. A kérdés nem a házimunkáról szólt, sem arról, hogy a férfiak mekkora része csalja a párját! Gyerekekről meg főleg nem volt szó a kérdésben. De te persze megint idehoztad a szokásos lózungjaidat, mert gyűlölöd a férfiakat is meg a gyerekeket is!

jan. 25. 18:31
 19/26 A kérdező kommentje:

Napi 3 liter. Ja és mininum, tehát még inkább több???

Tudod az mennyi? Akkor ne menj el dolgozni, mert ida se érsz a wc-re pisilni. 1 napig bírtam ezt, válallhatatlan. Ilyet is az ír csak aki nem tudja milyen ez.

Köszönöm a válaszod, de ez a vizes dolog nevetséges!

jan. 25. 18:45
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Lusta fekvos pasival lennel el .
jan. 25. 19:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!