Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
Na, jól van, már elegem van... Én is voltam 13 éves és 13 évesen szerelmes... És tudjátok mit mondok? Nem volt az visszatekintve akkora szerelem, hogy már a gatyájába nyúljak, sőt, bár 13 évesen már dolgoztam, sz@rt szedtem, egyedül adtam fel a csekkeket, akkor sem voltam érett, ahhoz, hogy megfektessenek, lehetett az a srác bármennyire is kedves.
Úgyhogy fejezzük már be ezt a "13 évesen is lehet valaki érett" dumát, mert NEM! Régen esetleg, amikor már a 10 éves gyerek is almolta a disznóólat, 13 évesen meg férjhez adták, de ebben a mai világban, ahol a gyerek még orvoshoz sem tud egyedül elmenni, az nehogy már a dugáshoz meg érett legyen!
Na meg aztán: komoly kapcsolat 13 évesen? Na ne hülyítsenek. Huszonévesen is van az embernek komolytalan kapcsolata, sőt, egy kapcsolat 5 év után is lehet komolytalan. Pedig huszonévesen már együtt is élnek, ésatöbbi.
Namármost, akkor 13 évesen egy "kapcsolat" hogy néz ki? Hweti egyszer találkoznak, ESETLEG elnyalnak egy fagyit, amire a kissrác anyucikája adott egy ötszázast, irulva-pirulva megpuszilják egymást és esetleg megfogják egymás kezét. Beszélgetési témájuk pedig a töridolgozat, vagy egy osztálytársuk.
Hát hol komoly kapcsolat ez, könyörgöm?!?!?!
18/F nagy igazság van abban amit leírtál.
A statisztikák szerint is aki igen korán kezdi a sexet,annak finoman szólva nagy többséggel igen sok sexuális kapcsolata lesz és nem épp egyszerű kapcsolatokról beszélünk.Na meg azért aki 18 éves korára túl van 4-5 fiún az sem épp erkölcsös életvitelű és akkkor lehet kevés számot írtam.
Normális erkölcsi világgal rendelkező,normális életvitelt folytató férfiak,fiatal fiúk nem akarják összekötni az életüket olyan lányokkal,akiken elég sokan végig mentek,vagy igen korán kezdték és több kapcsolaton vannak már túl.
Akár elfogadjuk,akár nem igen is akár a szemükben,akár a hátuk mögött bélyeg van az ilyen lányokon.Hiába mondaná 13 évesen elvesztettem és 3 évig együtt voltunk,addig nem volt más,de eleve ez az 1 éve jártunk előtte ez is igen rossz és gyerekes duma,eltelet 4 év és volt 2-3 sexpartnerem stb.,azért ez így is durva,ez sehogy se hangzik jól.Ebből jól már nem lehet kijönni.
Azt nem mondom mindenki ribi lenne,de azt meg igen hogy 18 éves korukra nem 2 fiúval volt kapcsolatuk,aki elvette és egy másik,hanem többel.És akár hogyan vesszük igen rosszul hangzik.
Sehol se érett,aki érett tudja hol a határ,tud nemet mondani,lenyomni ösztönöket,az állattól is ezek a tuladjonságaink különböztetnek meg minket.
És hogy ennyi hozzászólás pont azért mert a többség szerint,akik nem adták könnyen és korán oda magukat akárkinek,vannak erkölcsi normáik,amikhez tarják magukat mind-mind azt mondja gáz,ez nagy baj .
El lehet olvasni,csak aki korán kezdte az mentegeti a tettét,és az mondja ez van.De mindenki más szemében ez elég nagy baj és egy szégyenfolt.Lehet egy 13 éves akármilyen okos,szép,segítőkész akár,de ezzel ezt a szégyenfoltot nem lehet letörölni.
Az meg nem érettségre vall,aki azt mondja 13 évesen vannak olyan okok amik ezt elfogadhatóvá teszik és nincs ezzel baj.Hogy ne lenne baj?
Egy 13 éves nem érett ezt el lehet felejteni,majd ha teljsen a saját lábán áll és teljesen önálló akkor lesz az kortól függetlenül,nem 13 évesen amikor mindent anyu szoknyája alól kap.Azért gondoljunk bele a mai 16-22 éves korosztályba is mennyi önállótlan,elkényszetettett tini,fiatal felnőtt van,ők is érettlenek,hiába a koruk,akkor egy kis általános iskolás taknyos gyerek hogy ne lenne érettlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!