Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
20 vagyok.
nem, nem égtem ki. a sráccal már nem vagyok együtt. a kapcsoaltunk 5 évig tartott, bár képlékeny az időszámításunk, mert nem tudom pontosan behatárolni mikor jöttünk össze, azért mert nagyon fiatalok voltunk. de 1 éve már legalább vele voltam mikor megtörtént.
és nem, a kiégésnek nyoma sincs nálam ilyen téren. mindig lehet újat találni, csak merni kell.
ma 16:59
Ha úgy nevelem a gyerekem, hogy neki 13 évesen egyáltalán megfordul a fejében, hogy lefeküdjön valakivel, inkább elásom magam.
És annak, hogy bármit meg merjen osztani velem, köze nincs ahhoz, hogy 13 évesen ilyenről kelljen majd tárgyalnom vele.
ma 17:33
ez msot olyan mintha anyámat szidnád, úgy hoyg muszáj hozzászólnom. csak annyit modnok, hoyg az embereknek más-más személyiségük van. és ha kifogsz egy ilyen átkzotot rossz személyiségű gyereket mint én, azt akárhogy nevelheted, ha szexelni akar szexelni fog. egyszerűen nem állítod meg. és eszébe fog jutni, mert a kortársak beszélnek róla.
ha a gyerek szexelni akar, akkor neveléstől függetlenül fog is. ott már ketté válik az út: vagy egy bozótban fog délután, gumi nélkül, agyatlanul egy félidegennel, és aztán még szólni sem mer mikor terhes lesz v vmi, vagy ágyban, a szerelmével, biztonságban úgy, hogy ha nem is tudsz róla, de ha mégis baj lenne, mer szólni és nem b*ssza el az életét.
Szerinem igen gáz és az meg méginkább hogy ezt egy 28 éves támogatja is.Persze mindenki magából indul ki,hisz ő is korán kezdte a szakmát.
Elég szégyen jön azzal a szöveggel hisz 1 éve együtt voltak már,(bocsi 12 évesen).Nekem meg 8-13 éves koromig volt barátom és testileg 8 évesen egy fejlett 10 évesre hasonlítottam,ahogy a barátom is,nőtt már a cicim 8,9 évesen,-10 évesen szőrzetem volt és már egész nagy cicim(igaz nem lettem ennek ellenére nagy mellű) évesen,11 évesen mensim volt,a barátomnak meg 11 évesen szőrzete volt.Még is gyerekek voltunk.Nem érettek.Az elég érettlen aki ezt állítja magáról,hogy érett volt 13 évesen a sexhez.
De ezek szerint mivel 8 évesen ismertem és nem azok a kimondott kisgyerekek voltunk,aki mesét néznek akkor simán 2 év együtt járás után (10évesen)a 28 éves hölgy szerint nem lett volna semmi ha sexelünk.Tök oké.
Bocs,de aki érett az agyilag is érett így tud nemet mondani és tudja hogy még várni kell a sexel.Már sokszor írtam hogy 16 éves kor előtt a sexuál phszihológusok sem ajánják a sexet,nekik ez a szakterületük.
Hogy lenne már egy 13 éves lelkileg érett,meg testileg,egy csomó ennyi idős fiú alacsony,alíg van neki valami a lába között,van aki még csupasz is,anyuci csinálja a szencvicsét,viszi orvoshoz,mert oda is képtlen elmenni egyedül,(én mondjuk 11 évesen is volt hogy egyedül mentek orvoshoz,bevárásolni már 6 évesen eljártam rendszeresen,lefutottam kenyérét,tejért,ha megkért anyu,gyógyszertárból receptet váltottam ki,vasaltam magamra 12-13 évesen rendszeresen,házimunka rendszeresen végeztem:bevásárlás,femosás,szobák porszívózása,csempe tisztítás,és 11 éves koromtól saját magam csináltam a szendvicsem is,kulcsos gyerek voltam,nem kényszerítettek,de kiskorom óta végeztem mert mindig bele vontak a munkákba játékosan - Kétlem hogy te meg a barátod ilyeneke t végeztetek volna.Még is annak ellenére hogy többet csináltam 11 évesen a mostani 18 évesekhez képest még sem mondom hogy érett lettem volna)-De ha igen is amit kétlek hol lettél volna érett?Akit anyuci szolgálgat ki,visz mindenhova sehol sem érett.
Az önállósággal,felelősség vállalással,a saját részünk kivételeével a család feladatai közül indul a lelki érettség is.A többi szöveg,én nem lennék túl büszke ha anyámat 13 évesen kezelgették volna.
Sehol sem érett.Elég szomorú,hogy 28 évesen te ezt gondolod egy 13 évesről,főleg a mostaniak,akik még önállótlanobbak,még később vállalnak felelősséget magukért,nem vállalnak semmi házimunkát,csak kiszolgálgatják őket,csak a pénzt verik el.Amíg anyu etett,csomagol neked,cipel dokihoz,vasalgat rád,akár hány éves vagy igazi felnőtt nem vagy.És érett se.
Bocs akkor 20 évesen támogatja és semmi rosszat nem lát benne hogy 13 évesen sexelnek mert érettek szerinte,hogy mondhat ilyet,a mai kölykök igen elkényeztettek,semmit nem csinálnak,hol érett egy ilyen gyerek már.
Igen az igaz a vérmérsékelttől is sok minden függ,de a neveléstől is,meg a beszélgetéstől,az elvárásoktól,meg lehet nézni a legtöbb gond a szociálisan hátrányos helyzetben lévőkkel van,ahol nincs pénz,de megy a pia,cigi és amásik rész meg a pénzese,vagy anyagilag viszonylag jól,elfogadhatóan állók,akik agyon kényeztetik a gyereket,mindent a popsija alá adnak,semmi dolguk nincs,mindent megkapnak.
Igen is beszélgetéssel sok mindent el lehet érni,meg lehet beszélni.
Ezen jót nevettem utolsó válaszoló.
Magadat istenítetted, x soron keresztül. Gratulálok.
Azért a 10 éves 10 éves a 13 meg 13. Elég nagy különbség.
Semmit nem tudsz rólam, vagy "szamóca"-ról, akkor milyen jogon mondod azt, hogy tulajdonképpen el vagyunk/voltunk kényeztetve. Mit tudsz te az életemről? Semmit...
Nembaj, örülünk, hogy te önálló voltál, taps-taps.
Én 12 voltam, nem szégyenlem magamxD
Jó ribancnak lenni. Most 15 vagyok. Rengeteg fiúval voltam. Van, hogy fizetnek is érte:D
ez msot olyan mintha anyámat szidnád, úgy hoyg muszáj hozzászólnom. csak annyit modnok, hoyg az embereknek más-más személyiségük van. és ha kifogsz egy ilyen átkzotot rossz személyiségű gyereket mint én, azt akárhogy nevelheted, ha szexelni akar szexelni fog. egyszerűen nem állítod meg. és eszébe fog jutni, mert a kortársak beszélnek róla.
ha a gyerek szexelni akar, akkor neveléstől függetlenül fog is. ott már ketté válik az út: vagy egy bozótban fog délután, gumi nélkül, agyatlanul egy félidegennel, és aztán még szólni sem mer mikor terhes lesz v vmi, vagy ágyban, a szerelmével, biztonságban úgy, hogy ha nem is tudsz róla, de ha mégis baj lenne, mer szólni és nem b*ssza el az életét.
20 évesen olyan a fogalmazókészséged mint egy 16 évesnek, nem is tippeltelek volna többnek, szóval ha meg nem sértődsz, nem igazán tudom komolyan venni, hogy te voltál 13 évesen a felelősség és a józan belátás mintaszobra, amivel feljogosítva érezted magad arra, hogy befeküdj e kispasidnak. Igenis a nevelésen múlik, hogy a gyerek mikor kezd bele a szexualitásba, a gyerekkori szexualitás egyértelműen pótcselekvés, szeretet és az elismerés hiánya. Egyszerű a képlet: a szülőktől nem kap kellő odafigyelést, szeretetet, és a dicséretre méltó cselekedetekről nem kap pozitív visszajelzést. Annál a gyereknél tehát nagyon komoly lelki gondok állnak a háttérben, aki 13 évesen már aktívan szexel, mert egyszerűen nem illeszthető bele egy 13 éves gyerek egészséges személyiségfejlődésébe. Tudom nagyon jól, hogy miről beszélek, többek közt ezt tanultam az egyetemen és millió élő példát láttam a te (sajnos nem egyedi) esetedre. Egy normális 13 évesnek NINCS igénye szexre. Ha te ilyen erős késztetést éreztél erre 13 évesen, az nem a lelki érettséged jele volt, hanem valamit erősen kompenzálni akartál. Fölösleges magyarázni a bizonyítványodat, miszerint te nagyon jól tudtad, mit teszel. 13 évesen az ember nincs ugyanannak a helyes erkölcsi-kritikai érzék birtokában mint mondjuk 20 évesen.
25 N
amikor épp nem szexeltem 13 évesen, akkor dolgoztam.
azt hiszem ne kezdjünk el ismeretlenül ítélkezni.
és még mindig mindenkiből csak az jön hoyg nem kell, nem szabad, tudnod kell hoyg nem szabad, mert az a felnőttség jele... engem ez emg még mindig nem győz meg. nem szabad? miért? ha én akkor éreztem magam erre alkalmasnak? ez mind mind csak társadalmi elvárás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!