Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
28/N
Elképzelem, mit szólnál ha a te jövőbeli gyereked 13 évesen "komoly kapcsolatban" szexelne. -.- szégyen
"Elvégre lehet, hogy te, meg a barátod sokkal érettebb vagy a korodnál."
Hát ez nem semmi! Aki 13 évesen már szexel, az hogy a bánatban lehet sokkal érettebb a koránál? És mindezt egy 28 éves mondja. Na, nehogy már a tarisznyarák szoptassa a halőrt!
...én is 13 éves voltam. komoly kapcsolatom volt, nem tudom miért ne lehetett volna... akkor már egy éve együtt voltunk, és utána még sokáig vele voltam.
éretlen voltam hozzá? miben nyilvánul ez meg? tudtam mindent amit tudnom kellett, vágytam rá, azzal voltam akit szerettem. nem lettem terhes, nem lettem rib*nc, de tripperes aidses drogos k*rva....
és msot lehet lepontozni, attól még ez az én tapasztalatom volt, és igaz.
Van egy 4 éves kisfiam és remélem, hogy olyan szülő leszek a számára, akivel tényleg bármit megoszthat. NEm szeretném, hogy féljen elmondani, ha valami baj van, akár a szexualitás terén, akár 13 éves, akár 16.
És a te jövőbeli gyerekednek jó lesz majd, ha nem mer elmondani neked semmit, mert fél, hogy megkapja a 3 órás fejmosását, és titokban fog szexelni a barátjával/barátnőjével? Mert ígyis-úgyis fog...
...én is 13 éves voltam. komoly kapcsolatom volt, nem tudom miért ne lehetett volna... akkor már egy éve együtt voltunk, és utána még sokáig vele voltam.
éretlen voltam hozzá? miben nyilvánul ez meg? tudtam mindent amit tudnom kellett, vágytam rá, azzal voltam akit szerettem. nem lettem terhes, nem lettem rib*nc, de tripperes aidses drogos k*rva....
és msot lehet lepontozni, attól még ez az én tapasztalatom volt, és igaz.
És akkor mit tettél volna, ha terhes leszel? Mert 100%-os védekezés nem létezik. Minden bizonnyal sírtál volna mint a fürdős k.rva. Tudod, mi hiányzik a szexelő 13 évesekből? A felelősségtudat és a felelősségvállalás. Mellesleg velem ne akard elhitetni, hogy egyszer sem érezted magad kínosan, mikor felmerült a későbbi kapcsolataidban, hány évesen szexeltél először. Direkt megkérdeztem a barátomat az előbb, mit szólt volna ahhoz, ha azt mondom, hogy 13 évesen szexeltem? Erre ő: UGYE NEM???
Van egy 4 éves kisfiam és remélem, hogy olyan szülő leszek a számára, akivel tényleg bármit megoszthat. NEm szeretném, hogy féljen elmondani, ha valami baj van, akár a szexualitás terén, akár 13 éves, akár 16.
És a te jövőbeli gyerekednek jó lesz majd, ha nem mer elmondani neked semmit, mert fél, hogy megkapja a 3 órás fejmosását, és titokban fog szexelni a barátjával/barátnőjével? Mert ígyis-úgyis fog...
Ha jó szülő vagy, arra fogsz törekedni, hogy a gyereked élete ne úgy alakuljon, hogy 13 évesen vesse bele magát szexuális kapcsolatokba, ugyanis ezzel egyértelműen valamiféle hiányt pótol vagy a csökkentértékűségét igyekszik kompenzálni. Az egészséges személyiségfejlődésnek nem része a szex 13 de még csak 14 évesen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!