Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
Értem,de az biztos ez nem túl jó,helyes,hogy ilyen korán kezdjék.
Nem mondom hogy negatívan hat az utó életre,mert ez így nem igaz,van később emiatt rosszabb ember,rossz anya lenne bárki is,ez hül.yeség lenne.
Csak nem tartom helyesnek,van hogy megesik és ez elég nagy baj.
a gyerekem ha korán kezdené továbbra is gyerekem lenne,de nem örülnék neki,nekem rossz érzés lenne,magam okolnám bizot s valalmi t elrontottam,mert nem ezt látta tőlem,nem ezt mutattam,tanítottam neki,nem erre neveltem,értékeket probáltam adni neki.Nekem ez járna a fejembe,meg az más ne tudja meg,nem szeretném hogy elítéljék miatta,megbélyegezzék.Hisz én is elítélem és nem értem ezt a tettét.Nekem ilyesmik járnának a fejembe,persze másképp ítélkeznék,magam ítélném el
Csak ezt az érettség szöveget hagyjuk.Mért nem lehet leírni ott volt az alkalom és képtlen voltam kihgyni.Engem ezzel az érettséggel húznak fel,ez egy olyan duma.Sehol nem láttam érett 13 évest,csak amit már sokszor írtam anyu,apu pici gyerekét.
Most gondolj bele,itt vana sok 15-18 éves kamasz,megy a diszkózás,a pénz szórás,többség . semmit nem segít otton,de iszonyatos sok pénzt vissz el a szüleitől.Megy a pia,meg a nagy duma,de orvoshoz még most is sokszor a szülő cipeli el,mert nem annyiara önálló hogy elmenjen egyedül,ha tankönyv osztás van,meg anyuci autóval megy,mert nehéz lenne a táska,szegény pici,gyereknek,ha be kellene menni vásárolni a boltba elégsok el lenne veszve.
Sok 17-20 éves még vasalni se tud,egyszer nem készítette el a szendvicsét,tényleg mindent a szülője csinál.És ez jellemzi a mai fiatalaook igen nagy %-át.Na ilyen gyerköcökre nem mondhatom érett,önálló,pedig ezek már nem olyan kis kölykök.Bizotos ti si látájátok milyenek a maiai nagy többsége.
akkor ezek után hogy mondhatnám érett egy 13 éves.Még ha segítene is otthon seghol se érett.
Engem ez a fére magyarzáás idegesít.Mért olyan nehéz azt mondani elkapott a hév.ott volt a lehetőség és megtörtént.Kiakartuk probálni és kész.
Nem eza érett dolog
Na mennem kell,megséreteni senkit nem akartam,de továbbra sem tartom helyenek ezt.És nem hiszem érett lenne egy 13 éves ehhez.Szerintem elsiette,de ez van.
támogatni nem tudom,vagy azt mondani nem mindig helytelen,mert igen fiatalokról beszélünk.Most mennem kell,de majd még erre fele nézek valamikor.Jó éjt mindenkinek azért.
Nézet eltérés ide-vagy oda de ez nem támadásról,vagy ellenszenvről szól,szóval nincs itt harag.
Csak különböző álláspontok
azért valljuk be többségünk nem örülne ha a gyereke ilyen korán kezdené el.
ma 19:16
miiicsoda oltás:D
az értelem teljes hiányára utal, ha egy vitában mást nem vagy képes felhozni, csak a helyesírásom vagy épp am ondatszerkesztésem hibáit, ami nyilvánvalóan tud jobb isl enni csak épp nem érdekel.:)
19:28, na kapjál szépen a kezedbe egy helyesírási szótárt, és aztán gyere vissza okoskodni...
(Én egy másik 76%-os vagyok, mielőtt leoltanátok, láttam nagyon oltottátok szerencsételent.)
miiicsoda oltás:D
az értelem teljes hiányára utal, ha egy vitában mást nem vagy képes felhozni, csak a helyesírásom vagy épp am ondatszerkesztésem hibáit, ami nyilvánvalóan tud jobb isl enni csak épp nem érdekel.:)
Örülök, hogy leolthattalak, mert alaposan rád fért. Hozzáteszem, hogy akármennyire is fájdalmas, az emberről igenis elsősorban az írásbeli produktuma és szóhasználata ad képet elsősorban. Mellesleg az a legszánalmasabb, hogy vergődsz itt jobbra-balra, bizonygatod a magad igazát, miszerint nincs abban semmi kivetnivaló, hogy 13 évesen szexeltél. Amúgy most már teljesen egyértelmű az ábra: egy ostoba, primitív kis csaj vagy és az írásodból, igénytelen szóhasználatodból közel sem gondolna az ember egy 20 éves felnőtt nőnek. Valahogy az értelmes, tartással bíró nőket nem 13 évesen búbolták meg, érdekes...
na majd meglátjuk ki viszi többre az életben ;)
egyébként lehetek ostoba meg primitív, de nem vagyok rib*nc. te epdig egyértelműen félreértetted hogy mit akartam kommunikálni, de nem érdekel. vitát lezártam. puszi.
na majd meglátjuk ki viszi többre az életben ;)
egyébként lehetek ostoba meg primitív, de nem vagyok rib*nc. te epdig egyértelműen félreértetted hogy mit akartam kommunikálni, de nem érdekel. vitát lezártam. puszi.
Hidd el, nagyságrendekkel több mindent fel tudok mutatni nálad kicsi szívem, erre mérget vehetsz, ha az egzisztenciális, kvalitási, magánéleti szférát nézzük. Ezen a ponton befejeztem ezt a hihetetlenül értelmes társalgást, mert most jutottam arra a pontra, hogy te tipikusan az az ember vagy, akivel minden vita meddő, mert tökéletesen alkalmatlan rá.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék" (Friedrich Nietzsche) - tulajdonképpen ezt a következtetést szűrtem le a veled való (meddő) kommunikációból.
Minden jót:)
Ri*ancok vagytok ez a szakszó rátok. :)
A fajtádnak r*ngyó és nem nő a neve. :)
Beersewalk 4eva!:D
Hiába okoskodnak itten.
Hogy 12 évesen már a f*szt szopjátok,
R*bancok vagytok ez a szakszó rátok,
Szülő nem pánikol,
mert nem vágja hogy pörögsz az Ecstasytól,
Megy a szex bármikor,
mond ez hova vezet?
Mond csak hol az eszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!