Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
Jéééézusom, fogjátok már fel, hogy mindenki más és más, van aki 13 évesen szexel, valaki csak 20.
15 vagyok, lefeküdtem a barátommal, nem leszek ettől se több se kevesebb. Nincsenek, lelki gondjaim, foglalkozik velem anyukám eleget.
Legtöbben 13 évesen önkielégítenek, és millióegy orvosi szaklap mondja, hogy ez NORMÁLIS. Akkor hogy jön ez össze azzal, hogy nincs igényük a szexre?
15/L
ma 17:55
na már jön az analizálás, gratulálok. nem volt szeretethiányom. nem volt traumám gyermekkoromban.
egy átlag 13 éves voltam, aki előbb talált magának olyan pasit mint az átlag. nem kell ebbe semmit belemagyarázni, és hiába próbálsz degradálni a hatalmas pszichológiai kéepsségeid segítségével, nem midnen fekete fehér. a tanult és a diszpozíciós tulajdonságok hatásának arányairl pedig még a mai napig tudósok vitatkoznak, ne akard megváltani a világot itt öt sorban.
Ez nem társadalmi elvárs egyáltalán pont az a baj,hogy a média folyton ezt sugallja,az a menő aki mutogaja magát,meg kur vás pozokat vesz fel,és felteszi a közösségi oldalakra.Meg lehet nézni a 13-14 éveseket sokszor hogyan pózolnak ezeken az oldalakon.Aki butácska azt mutogatja a média,meg futattaja meg,Kiszel tünci néni,meg a Pákó,Győzike stb.
Nem meggyőzni akarlak,de elég szomroú hogy 13 évesekt kezelgetnek.Az én anyám nem lenne büszke rám,ha 13 évesen kezelgettek volna már.Szerintem egy normális édesanya sem,de magamra se lennék büszke.
Akármit mondhatunk nem érett egy 13 éves se hogy se.
Ezen jót röhögtem 13-14 éves pasi,anyuci pici fia inkább,de nem pasi.Főleg amilyen testileg fejlettlenkék vannak ennyi idősen,a lelkiről meg ne beszéljünk.
Akkor egy 13-14 éves meg már nő nem?:)
Bizots büszke az anyukád,hogy ilyen érett voltál.
akadj fenn a kifejezésen azaz.
nem mintha nem lenne egyértelmű.
MIndegy beszélhetünk itt össze-vissza,de érettség az nincs.
Meg nem hinném,anyukák meg, nagyik ,apukák marhára büszkék lennének arra hogy korán kezdte a gyerekük,unokájuk,vagy később a gyerekük sem lenne erre büszke.
azt is hagynám hogy ettől nem lett senki se több,se kevesebb,ha nem is valljuk be,de meg van a véleményünk róla,az egész témáról,tehát van aki kevesebb lett.Nekem is van barátnőm aki korán kezdte,és hiába barátnőm van véleményen róla emiatt,ha ez a téma merül fel,ahogy másoknak is.De szemébe nem mondom,ahogy valószínűleg a rokon,szülő sem mondaná a gyerek szemében.
Szóval van aki kevesebbé válik ettől.A butácska tinik szemében,meg van aki többé,de csak a butácskákéba.
senki nem modntah ogy ideális, vagyh ogy minden 13 évesnek így jön össze.
azt modntam, hogy vannak bizonyos helyzetek, amikor oké, és nem lesz belőle baj. amikor elég érett vagy rá. nyilván, tudnék róla ha nem lettem volna, nem ma történt.
és hiába szajkózod hoyg anyuka apuka mit gondol, ennek jelenleg semmi kzöe a kérdéskörhöz.
A kérdéskört akárhogy vesszük gáz.
És nincs olyan hogy érett rá 13 évesen.Nem láttam még érett lelkileg és talparaesettségileg,önállóságilag 13 évest.
Mindegy meg van a véleményem,ahogy sokaknak szintén.
Persze akik szintén korán kezdték maguk védelmében is,maguk igazolásra is érettséggel ,mint kifejezés fognak védekezni,magyarázni mindent.Ami már önmagában is érettlen duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!