Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én voltam 16 ő meg 18 elhitette velem hogy szeret meg minden de szó se volt ilyesmiről hanem ő csak k*rogatni akart és ő volt akivel elvesztettem a szüzességemet.
nem igazán értem a kérdést:S
ha már megtörtént úgysem tudsz ellen mit tenni,nem is tiltakoztál tehát nem is erőszak.
legközelebb mondj nemet ezt a srácot meg felejtsd el.
Eleve én nem megyek komolyabb dologba egy olyan sráccal, akitől félek. Csak akkor fekszek le vele, ha már megbízok benne.
Ha még nem hagytad el, hagyd el. A szüzességedet meg már nem fogod visszakapni...
Figyeljél! 15,5 voltam, akkor meg akart d*gni eg srác (ismertem). 16 múltam, amikor egy másik srác akarta, és ő tényleg tetszett nekem, és megmondtam neki, hogy én KOMOLY kapcsolatot akarok. Tehát egyiksem vette el a szüzességem, mert NEM AKARTAM!!!
Ha meg féltél tőle, nem kellett volna elmenni vele. Nem hibáztatlak, a TE DÖNTÉSED volt. De sz*r lesz arra visszagondolni, hogy oylan ember vette el ezt a "kincset", aki nem érdemelte meg. Most 16,5 vagyok, de az sem érdekel, hogyha 20 évesen vesztem el, mert nekem a szüesség egy érték,a mit megbecsülök.
Az, hogy "gyere", a lány meg megy, sztem nagyon nem szexuális zaklatás... bameg szép is lenne ha nem mondhatnám meg a csajomnak h le akarok vele feküdni :P:P
Kérdezőnek: nyugi, pofára estél, mindenkivel előfordul, megsúgom, valószínűleg még fogsz is. Tedd túl magad a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!