Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én voltam 16 ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én voltam 16 ő meg 18 elhitette velem hogy szeret meg minden de szó se volt ilyesmiről hanem ő csak k*rogatni akart és ő volt akivel elvesztettem a szüzességemet.

Figyelt kérdés
Állandóan mondta hogy gyere de nem mondta hogy hova de én már tudtam de annyira féltem tőle hogy nem mertem neki semmit mondani még azt sem hogy nem akarom
2009. máj. 6. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj szegény... :S

Bizony ha nem is ellenkeztél, akkor még csak nem is erőszak, ő semmit nem követett el ellened, hiszen magadtól adtad be a derekad... :S Őszintén, itt névtelenül elmondhatod: mit tett, hogy így féltél tőle, hogy még nemet se mertél mondani, és inkább belementél? :S:S

Hogy mit tegyél? Semmiképp ne roppanj össze, mert egy hülye barommal vesztetted el. Nem a legszebb, de ez van, így alakult, változtatni nem tudunk rajta.

A jövőben meg kicsit állj ki az érdekeidért! Még ha félsz is! Aki kiáll magáért, azt kevesebbet fogják bántani, mint azt, aki félelemből belemegy mindenbe.

És végezetül: szerintem egy jó pszichológust (nem pszichiátert!) keress fel, segíteni fog ha vele is megbeszélheted ezt!

2009. dec. 30. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
18 éves kortól kezdődik a nagykorúság, a 14. életév, csak fiatalkorusag.
2009. dec. 30. 13:57
 13/13 A kérdező kommentje:

koszi szépen a válaszokat

azota már nagyon sokat változtam és már nem félek nemet mondani senkinek

2009. dec. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!