Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én voltam 16 ő meg 18 elhitette velem hogy szeret meg minden de szó se volt ilyesmiről hanem ő csak k*rogatni akart és ő volt akivel elvesztettem a szüzességemet.
Jaj szegény... :S
Bizony ha nem is ellenkeztél, akkor még csak nem is erőszak, ő semmit nem követett el ellened, hiszen magadtól adtad be a derekad... :S Őszintén, itt névtelenül elmondhatod: mit tett, hogy így féltél tőle, hogy még nemet se mertél mondani, és inkább belementél? :S:S
Hogy mit tegyél? Semmiképp ne roppanj össze, mert egy hülye barommal vesztetted el. Nem a legszebb, de ez van, így alakult, változtatni nem tudunk rajta.
A jövőben meg kicsit állj ki az érdekeidért! Még ha félsz is! Aki kiáll magáért, azt kevesebbet fogják bántani, mint azt, aki félelemből belemegy mindenbe.
És végezetül: szerintem egy jó pszichológust (nem pszichiátert!) keress fel, segíteni fog ha vele is megbeszélheted ezt!
koszi szépen a válaszokat
azota már nagyon sokat változtam és már nem félek nemet mondani senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!