Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan tudom, hogy elvesztette...

Honnan tudom, hogy elvesztettem már a szüzességemet vagy még nem?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy fiúval. Ez volt az első alkalom, és nagyon fájt mikor próbált behatolni. nem sikerült, így tovább próbálkoztunk és csak a pénisze felének sikerült bejutni de nem tudtam tovább csinálni. Véreztem, még most is egy kicsit és fáj is. Nem tudom hogy végre átszakadt már és a következö alkalommal már jobb lesz vagy ugyanolyan fájdalmaim lesznek megint?? nem tudom hogy mit csináljak!!!
2010. márc. 7. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Ha át szakadt teljesen,ha nem volt benned..elvileg így nem vagy szűz már.

És elképzelhető hogy következő is ilyen lesz pláne ha ezen idegeskedsz,agyalsz.. (: Lazulni kell.. (:

2010. márc. 7. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Már nem vagy szűz és a következő nem fog ennyire fájni.

Ha el tudsz lazulni... akkor egyáltalán nem fog fájni.

2010. márc. 8. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:

szüzesség nem egyenlő szűzhártya...

amúgy véreztél is rendesen, szal vszg átszakadt, ha nem is teljesen, majd jobb lesz...

2010. márc. 9. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy ne izgulj. Ha azon aggódsz, vajon másodjára is fájni fog-e, akkor akaratlanul is görcsös leszel.

Nagyon valószínű, hogy már nem lesz ilyen kellemetlen, de fontos, hogy jól készítsétek elő a terepet. :)

2010. márc. 12. 21:32
 5/6 anonim válasza:

Én is szeretnék kérdezni.

Szóval én kb. 2-3 éve masztizok és nem tudom hogy szűz vagyok-e vagy nem mert bármeddig felnyomtam a segédeszközöm nem fájt és nem is vérzett.

Szóval most teljesen tanácstalan vagyok mert ez alatt a 2-3 év alatt semmi ilyet nem érzékeltem.

Kérlek segítsetek. :-s

Előre is köszönöm:-)

2013. okt. 4. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem leszel csak szűz ha f.rok járt már benned...

Vibrikel és egyéb eszközöket hiába dugdosol fel magadnak,attól te még szűz vagy míg hapsival nem kezdesz Úgy.

2013. okt. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!