Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?
Nem én mondom hogy pics.a ,hanem ezt gondolják a többiek,a többség,nincs jó véleményük róla,és ez jogos,már mint hogy rosszat gondolnak az ilyen 7.-es kis taknyosokról,(itt nem a ri bi szóra gondolo)k,de ártaltlan szűz leánynak sem mondhatom aki 13 évesen csinálja.
Vagy azt se mondhatom hogy példakép,jó,pozítív jelzőket még se lehet erre mondani
azért van benne valami hajlam ha aktívan sexel már.Nem szűzies,nem túl erkölcsös,szóval ezeket a jelzőket nem lehet rá mondani.
Most hiába akadsz ki pozítív jelzőket erre nem lehet mondani.
Visszaolvasgattam.
Én hasonló helyzetben vagyok mint Szamóca, szintén 13 évesen vesztettem el a szüzességemet egy olyan fiúval, akit szerettem, most 19 vagyok. Sosem bántam meg hogy akkor lefeküdtem Vele, és sosem gondoltam arra úgy, mint egy megvetendő vagy abnormális dologra. Akkor őrülten és botrányosan szerelmes voltam, valamint fiatal és kiváncsi.
De aki 13 évesen fas-zt fog,meg szop egyéb,valószínűleg 15-16-18 éves korára,már nem egyet fogot,nem de?
Ebben is van valami azért.
Nem azt mondom mindből rib i lenne aki korán kezdi(van ellen példa bőven,de még mindig jobb ha valaki 18 évesen volt 5 sival élete során,mint az hogy valaki 13-15 éves korára termetl be ennyit),ilyet én nem mondtam lehet még jó szülő mért ne lehetne,a legjobb anya,lehet igen erkölcsos normális gyereke,nem a későbbi életét ítéltem el,hanem amit tett 13 évesen. ,
És az t
hogy még 20 évesen is ott tart ebbe nnincs semmi mért lenne.Ez a felfogás ami érettlen.
Szerinte szégyen,ebben semmi jót nem látok.
Azt írnám hogy 2 67%-os van,én a hosszú hozzászólást írom,szóval nem rib.acoztalak le,mert most olvastam vissza más is írt,ne legyen keveredés.
De mindegy azzal akasztottad ki itt többünket,hogy ide írod érett,nem érett,hol lenne érett.
Elég nagy baj ez a mai világban hogy ilyen korán kezdik,te szerncsé voltál,mert nem lettél terhes,de a tini ambulancia tele van 14-17 évesekkel.
Mindegy elég szégyen,szerelem ide-oda,én is az voltam hisz írtam 8-13 éves korig járunk,az 5 év ,de meg se forddult a fejembe,na így nem igaz,de az igen hogy 13 évesen csináljam,ő elköltözött messzire,d eúgy terveztük,ha maradtak volna hgoy ha tombol még a szerelem akkor 17 évesen,vagy max. 16 előtt semmiképp se.
Azért nem csoda hogy jelzőkkel illetik ezeket a lányokat,mert én is akit ismerek hogy korán kezdte 15-17 évesen már nem egy sexuális kapcsolata volt
Szerintem gáz,csak annak nem mondom aki szintén csinálta.
76%os !
Arról meggyőzni,hogy 13 évesen helyes lenne a sex,értelmes embert nem lehet.Csak az állítja ezt aki szintén korán kezdte.Hol lenne ez helyes,meg normális?Cigoknál az max.
Hol lenne helyes,meg jó, követendő példa ez?
Ahhoz is bölcsesség kell,meg érettség,hogy ha érzed is vágyat tudj nemet modnani,el tud folytani a vágyat és tudj várni vele,hogy felismerd mikor nincs még itt az idje.
76%os!
Mégis miről kellene meggyőznie minket?
úgye te se gondold komolyan ez helyes,és hogy nincs ezen semmi helytelen?-.Ha mégisnem tudom milyen erkölcsi normákat probáltak közvetiteni feléd a szüleid fiatal korodban.
Fölöslees a vita szerintem helytelen,túl korai,,
szamóca.. válasza:
mondj egy dolgot amiben rosszabb lett az életem, vagy rosszabb lettem emiatt, és fejet hajtok és elszégyellem magam.
Pl. kuki helyett a nyelvtankönyvet meg a szépirodalmat kellett volna megragadnod ennyi idős korodban, akkor talán össze tudnál szerkeszteni pár igényes, jól szerkesztett mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!