Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha 13 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:

Mindegy itt mindenkinek gáz és szégyen,meg szomorú csak annak nem aki szintén olyan mint a kérdező.

Nyilván nem fogja azt mondani magáról,hogy hibázott vagy egyébb jelzőt se.

2011. jún. 19. 18:21
 52/85 szamóca.. ***** válasza:
0%
mondj egy dolgot amiben rosszabb lett az életem, vagy rosszabb lettem emiatt, és fejet hajtok és elszégyellem magam.
2011. jún. 19. 18:22
 53/85 anonim ***** válasza:
100%
Pl. 1 dolog, amiben rosszabb lettél: azt hiszed, elfogadható, hogy a 13 évesen lefekszel vkivel.
2011. jún. 19. 18:24
 54/85 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetek,meg úgy jön össze,meg nem lett baj,ez nem érettség,gumiról 8 évesen is hallottam és tudam mi az,voltak nagyobb haverok,attól hogy fel tudja valaki húzni még nem érett.

Egy igazán érettnek nem jön úgy össze,hanem rákészülnek,de nem 13 évesen kell ezt csinálni.

Még jó hogy nem 11 évesen ismereted meg és 12 évesen vesztetted el,akkor is mondanád már 1 éves hosszú kapcsolatom volt érettek voltunk.

Na mindegy meg van a véleményen erről.

2011. jún. 19. 18:25
 55/85 szamóca.. ***** válasza:
0%

azt hiszem, nem minden esetben elítélendő.

:D

de mindegy, a vita meddő, te nem vagy hajalndó elfogadni hogy ha kevés is a kivétel, de van akinek tényleg jól sült el a dolog, és tényleg így lett teljes és jó élete.

engem meg baromira nem érdekel hogy ettől te azt hiszed én valami szegényes szerencsétlen kis p*csa vagyok.

2011. jún. 19. 18:26
 56/85 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy rosszabb lett az életed,de az ilyen csajokra jól mondtak pi.csa,rib.anc és egyéb jelzőkkel illetik és nem én mondok ilyenket,de a hátuk mögott ezt gondolják róluk.Én csak azt mondom hogy szomorú és igen van elég negatív véleményem.Valamilyen szinen jogosan,hisz szépeket,jókat erre nem modhatunk.Azt sem modtam hogy a sex nem lehet jó 13 évesen,erről sem beszéltem.

De van az ilyen lányokról egy fajta vélemény,még ha barátnőről is tudja meg ez valaki akkor is van véleményünk és nem épp szép,meg jó a vélemény.

Ez nem dícsekedni való szerintem.A véleményem eszetlen,felelőtlen és van mit szégyelnie.

2011. jún. 19. 18:33
 57/85 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de szerintem nem az a p*csa meg r*banc, aki 13 évesen lefekszik a barátjával, mert szeretik egymást, hanem az, aki mondjuk 18 évesen már több f*szt fogott, mint kilincset és minden héten más pasi ágyából kel ki reggelente...
2011. jún. 19. 18:38
 58/85 anonim ***** válasza:

Nevetnivalót meg nem látok azon hogy 13 éves 7. osztályos gyereket kefél-getnek,mert szeretkezésről nem beszélhetünk ennyi idősnél,csak sexről.

szwe

És igen elítélendő,mért mi más lenne,nem támogatni való,mért ez valami példa értékű tevékenység volt 13 évesen szerinted?

Nem majd azt mondom milyen jó fej dolog volt,egy rib inek biztos egy jó fej dolog,meg semmi nincs benne.

2011. jún. 19. 18:39
 59/85 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki 13 évesen vesztette el és egy nagy r*banc:D Aki előbb, az meg még nagyobb...de végülis kit érdekel, a világnak szüksége van az ilyen r*bancokra, ha már belefáradt a szerelembe, megcsalásokba. :D Mondjuk többre nem is tartják ezeket a lányokat.
2011. jún. 19. 18:40
 60/85 szamóca.. ***** válasza:
0%
én meg ismerek barna hajú rib*ncot, mégsem az összes az.
2011. jún. 19. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!