Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha 13 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha 13 évesen vesztettem el a szüzességemet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 szamóca.. ***** válasza:
21%

ma 17:06

jahj igen, és mostantól ne menjek ki az utcára mert elüt a villamos.

ebből a szempontból viszont azt kell mondjam, tök mindegy ám hogy 16 évesen esek teherbe v 13 évesen. benne van a pakliban, bár nem túl vszinű. volt bennem felelősségtudat, mert tudtam ezt, védekeztem, és nem is lett baj. nem élheted le úgy az éelted, hogy inkább nem szexelsz nehogy terhes legyél ez egy borzalmas felfogás.

2011. jún. 19. 17:14
 22/85 anonim ***** válasza:
100%
14 év kor alatt még büntetendő is.. ://
2011. jún. 19. 17:15
 23/85 szamóca.. ***** válasza:
8%
és nem, nem éreztem magam kínosan. amit tettem felvállalom, látod, itt is felvállaltam pedig tudtam hoyg a torkomnak ugrotok, és egyből jön majda sok lenéző fikázódás, mintha csak nem az iagzat írtam volna le. mert fáj látnotok, hogy van kivétel, és van akinek nem lesz baja ettől, ha kevés is.
2011. jún. 19. 17:16
 24/85 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak téged minősít.
2011. jún. 19. 17:22
 25/85 anonim ***** válasza:

Az a gáz, hogy ezt a kérdést felteszed. :O Miért mégis mit teszel ha azt mondjuk gáz....visszavarrod?

Szamóca én nem szóllak le, mert vannak kivételek. Van aki érettebb, de ez a kisebbség. De sajna általában akik 13 évesen vesztik el, nem a szerelmükkel teszik, és nagyon nincsenek felkészülve a dologra.

Amúgy mikor te elvesztetted azért gondolom utána nem gyik-on kérdezgetted, hogy gáz e? :S

2011. jún. 19. 17:22
 26/85 anonim ***** válasza:
100%
És eper vagy mi a frász, azzal tisztában voltál, hogy megrontottak? Hogy bűncselekményt követtek el ellened?
2011. jún. 19. 17:24
 27/85 szamóca.. ***** válasza:
17%

nem. nekem nem gáz. tudom hoyg mit csináltam, tudom kivel, és tudom miért.

egész életemben azt hallgattam hogy "azzal akit szeretsz mert az milyen különleges, és biztos kapcsoaltba és csak ha tényleg akarod és ha tudod hogy kell védekezni és blbablbalbal".

egy másodpercig soha nem bántam.

2011. jún. 19. 17:24
 28/85 szamóca.. ***** válasza:
0%

hagyjuk már.

mennyire látszok törvénytisztelőnek?

mennyire érdekel szerinted hogy mit mond a törvény?

2011. jún. 19. 17:25
 29/85 szamóca.. ***** válasza:
0%

neked is csak ennyi számít, a törvény engedje, és az általánosan elfogadott társadalmi normán belül essen onnantól mindegy. ha mindenki elfogadja akár egy kutya is megdughat. jó neked.

engem ez nem érdekel, én tudtam mit akarok és nem bántam meg.

2011. jún. 19. 17:27
 30/85 anonim ***** válasza:
100%

Most mennyi vagy amúgy? Együtt vagy még azzal a fiúval?

Amúgy én értem mind2 oldalt...a gond az h aki már 13 évesen aktív szexuális életet él mit csinál később?

13 évesen nekem az volt a nagy szám, ha virágot kaptam valakitől nőnapra, és fagyizni mentünk.

16 évesen remegve vártam az első csókomat.

20 évesen vesztettem el, és baromira megérte várni rá, mert már elég érett voltam a dologhoz.

Én csak azért sajnálom ezeket a gyerekeket, mert ők mire fognak várni, ha már most mindenen túl vannak? :S

2011. jún. 19. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!