Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
20/l
Ezt örömmel olvastam.:)
Hajlandó vagy a változásra úgy veszem észre, de nehezen megy. Nem baj, van idő. Még nagyon fiatal vagy.:)
Próbálj nyitott lenni mindenre és mindenkire, és próbálj jókedvű lenni. A depressziós embereket mindenki kerüli. Így igazán nehéz új barátokat találni. Ezért is fontos az, hogy elfogadd magad s légy boldog egyedül. Később pedig beérik a gyümölcs, de addig hosszú út vezet.:)
Sok kitartást.
Egyébként Én érdeklődtem/érdeklődök irántad!:)
Ne bántsátok már szegényt, van elég baja..
lehet nincs gépközelbe.. erre nem gondoltok ?
Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy 1 ember ne menne oda hozzád egy szórakozóhelyen vagy akárhol.
Vagy mélyen depressiós vagy, vagy van valami SÚLYOS testi fogyatékosságod, vagy mi a probléma?
Túlsúly? 3 hónap alatt kemény edzéssel simán strandképes alakot lehet elérni.
(amúgy szerintem az, hogy nem ez az egyetlen probléma az életedben [bár nem tudhatom] és innen összejön világvége hangulat)
Én is éreztem már úgy, hogy nem igaz, hogy nem lehet egy normális kapcsolatom és szar az élet ahogy van.
Aztán amikor lekerült rólam a teher és kicsit szabadabbá váltam teljesen másképp néztem a dolgokat, szórakoztam, feszültség nélkül mentem oda bármelyik lányhoz stb...
Az önsajnálat pedig káros el kell dönteni, hogy akarsz-e változtatni (persze nem tőled függ, de amúgy igen méghozzá azon, hogy tényleg akarsz-e és teszel-e érte) vagy nem.
Szánalmas voltam, ahogy visszagondolok az önsajnálkozós magamra. Odamennék magamhoz és azt mondanám neki, ülj fel Hayabusa-ra és menj neki 300al egy falnak ha nem bírsz magaddal vagy változtass. Örülök, hogy az utóbbi történt meg.
Miért ne lenék önbizalomhiányos amikor mindig más lányok kellenek és én meg semmit nem érek hozzájuk képest.
Dehogyis közelednek, minden alakalom amikor kimozdulok egy hatalmas csalódás, hogy na megint nem jött oda senki, bizoníték, hogy nem érek semit vagy mások többet érnek.
14:09 Nyitott. Minek legyek nyitott amikor úgysem kellek senkinek? Nem kellenek barátok, nekem kizárólag szerelem kell. Érdeklődsz, de tuti nem kellenék barátnőnek se semmire.
14:16 Írnék, de nekem most ehhez nincs lelkierőm leírni.
Milyen e-mailre? Nem kaptam semmit.
Kis túlsúly, de eljárok futni és kevesebbet eszem, mint amikor elhatároztam, hogy lefogyok. Nem annyira vészes.
Érzed, hogy pici túlsúlyod van s teszel érte.
Érzed, hogy problémád van [egyelőre nem talált meg a szerelem] DE NEM TESZEL érte.
Hm..???????
fölöslegesen írtam kisregényeket?:(
Nem hiszem, hogy ronda vagy.
Egyszerűen az sugárzik belőled, hogy nem fogadod el magad és önbizalom hiányos csaj vagy. Az "ilyen" csajokat általában meg mindenki kerüli.
Épp ezért kell mosolyogni.
Egyébként Te is kezdeményezhetsz, pl. egy enyhe szemezéssel.[mármint élőben]
Neten meg a Facebook nagyon nagy segítségedre lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!