Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
20/l
Neked, ő kell:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Sírhattok egymás vállán.
Szerintem nagyon buta vagy :) Én 19 éves vagyok, a Dél-Dunántúlon lakok és rengetegszer estem már pofára fiúkkal/férfiakkal kapcsolatban. Hidd el ez sem jobb.
Helyettem mindig más lány kellett, pedig nem vagyok csúnya és buta sem, van saját stílusom és ribanc sem vagyok. Jó ideje nincs már párkapcsolatom, de úgy érzem erre most egy ideig nincs is szükségem.
Ismerkedj, ne komibnálj mindig, hogy "jaj hát ő nem, mert kapcsolatot akar", "jaj neki csak arra kellek". Csak ismerj meg embereket, tanulj meg olvasni a jelekből, tapasztalj! Ez a legfontosabb és ne legyél magad alatt. Biztos vannak barátaid, ismerőseid és családod. Próbálj meg velük is beszélgetni erről, de pont azzal adnád fel a büszkeségedet, ha akárki megd*dhatna meg ilyenek.
Vannak rendes és normális fiúk, talán van olyan is amit mi ketten és még rengeteg lány keres (olyan stílusú).
Ne add fel, és ezzel a szomorkodással nem érsz el semmit.
Állj fel a földről, menj tovább, tanulj, élj, dolgozz! Foglald el magad :)
19L
Nem. Nem mondom, hogy ő lett volna a tökéletes, de kiegyeztem volna, mert lehet, hogy ettől még boldogok lehettünk volna még ha nem is tartott volna egy életre.
Lehet, hogy ő kell, majd írok neki, hogy írjon, ha már nincs privát kint címe.
Nem tudok ismerkedni, de ezt már leírtam. Nincsenek barátaim, ismerősök meg nem kellenek... Nem, nekem az jelentené a büszkeséget, hogy ha bebizonyítanám, hogy lehet annyira kívánni, hogy akár még velem is lennének.
Én szívesen megismernélek, ha Pest megyében laksz. Ha más nem akkor lesz még egy barátod, akivel elütheted a szabadidőd. Ha gondolod írj privátot. :)
23/F
Ha jól sejtem ő a saját kérdését linkelte be.
Inkább ne írj neki, nem százas a csóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!