Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra,
hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek
vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel
kavaró ribanccá?
Figyelt kérdés
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
Csak nyitva kell lenni a szemednek. Lehet naponta kapod az utalásokat, jelzéseket csak nem tudod lereagálni. Nem hiszem, hogy még nem keresett senki ilyen célból.
Nekem volt olyan osztálytársam, aki irtó ronda, bunkó és igénytelen volt mégis lett barátja. Pedig soha nem is gondoltam volna.
Mosolyogj és legyél résen. Ennyi.
Priviben meg küldhetnél egy képet. ;)
2011. máj. 26. 00:14
42/98 A kérdező kommentje:
És mit nyerek ha küldök képet? Barátot, szerelmet, szeretőt, játékszert, felesleges szenvedést egy olyan miatt aki messze van vagy akinek nem kellek?
2011. máj. 26. 00:17
43/98 anonim válasza:
Nekem pl. kellene egy rendes, visszahúzódó lány. Egy ribanc viszont nem kell senkinek sem, és a fizetett hivatásosokat sem kívánja senki. Ha csak használnak, az lelkileg sokkal jobban tönkre fog tenni, mint a mostani helyzet, amikor nincs semmi. Lehet, hogy az elején jól éreznéd magad, de én még ezt is kétlem.
2011. máj. 26. 00:19
44/98 anonim válasza:
Barátot, szerelmet nyerhetsz. Akinek nem kellesz, az nem fog neked visszaírni, szóval azzal nem nyersz és nem vesztesz semmit.
2011. máj. 26. 00:20
45/98 anonim válasza:
Nézed amúgy az e-mailjeidet, hogy hány privi érkezett eddig?
2011. máj. 26. 00:20
46/98 anonim válasza:
Ja, és ha ribinek állnál, akkor nem játékszer lennél?
2011. máj. 26. 00:21
47/98 anonim válasza:
Tudom közhely, de ne add fel, mindenkinek van egy párja valahol a világban. Ahogy a többiek írták nagyon fiatal vagy, olyan nincs hogy ne legyen majd senkid. Én is kesergek néhanapján mert mackós, nem jóképű, szőrös, félénk, stb. vagyok de hiszek benne ha magamat adom egyszer csak rám talál a szerelem. Szóval semmiképp ne add fel az elveid. 26/f
2011. máj. 26. 00:23
48/98 A kérdező kommentje:
Egy valaki írt, de ő nem akar kapcsolatot, fiatal lenne hozzám.
2011. máj. 26. 00:23
49/98 anonim válasza:
Hihi, az én vagyok:)
Én akarok.. de gondolom számodra zavaró lenne ez a korkülönbség, nem?:)
Ha azt írtam volna, hogy szeretnék tőled valamit, szerintem elég szánalmasnak tűnhettem volna.
2011. máj. 26. 00:27
50/98 A kérdező kommentje:
Inkább játékszer lennék, mint egy jelentéktelen senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!