Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?
Figyelt kérdés
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
20/l
2011. máj. 25. 22:22
31/98 anonim válasza:
Szerintem akkor is inkább annak adj esélyt, hogy az egész személyedet kívánják.
32/98 anonim válasza:
Csak ilyen legyen már valakim, mert szétba*znak a hormonom szintű nyári fellángolások. Pár hét múlva már mással vannak, közben meg fűvel-fával csalják egymást.
33/98 A kérdező kommentje:
23:32, ez nem meglepetés, azt hittem nem erre gondolsz. Hány éves vagy?
2011. máj. 25. 23:37
35/98 anonim válasza:
MIért ne kellenél?! Hogy nézel ki?
36/98 anonim válasza:
Szerintem rakj fel egy képet magadról, meg írd meg a várost ahol laksz és rögtön menni fog a sok privi ;)
37/98 A kérdező kommentje:
Nem. Annyit ismerkedtem már itt, hogy félek felismernének.... Még fej nélkül is..., de amúgy jó ötlet lenne. Egyik ismerkedésből, találkozásból se lett semmi.
2011. máj. 25. 23:59
39/98 A kérdező kommentje:
Nincs értelme. Ha lenne a világon olyan férfi akinek én kellenék akkor már jelentkezett volna. most már elkésett, megkeseredtem, nem lesz kapcsolatom. Feladom.
2011. máj. 26. 00:11
40/98 anonim válasza:
Tegyél még egy próbát. 20 évesen ne add fel ennyire könnyen. Ne legyél kishitű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!