Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
20/l
Erre csak azt tudom mondani, hogy nekem 21 évesen lett életemben először barátnőm, de abszolút megérte a várakozást... te sem vagy még elkésve.
Az elkeseredettség pedig nem fog segíteni, úgyhogy nyugodtan dobd is ki a kukába. Aki pedig nem önmagát adja, azt eleinte talán megkedvelik, de idővel egyre nehezebb lesz fenntartania az álcát, és abból bajok lesznek. A legcélszerűbb továbbra is az, ha önmagadat adod.
Ha pedig valami nagyon kis településen élsz, akkor keress a környező nagyobb településeken is. Azok még nincsenek olyan messze, hogy ne lehetne megoldani az utazgatást, és máris bővítetted a kört, máris találhatsz valóban hozzád illőt.
22:26 vagyok kérdező, és én kb 2 hónappal mielőtt megismertem a párom adtam föl, hogy legyen valaha pasim, és beletörődtem, hogy nem lesz
olyannyira, hogy majdnem nem esett le, amikor randira hívott, csak már akkor amikor azt láttam, hogy hirtelen nagyon visszautasított lett az arca XD
fiatal vagy, járj el társaságokba, baráti körökbe, űzz társas hobbit, sportot, adj lehetőséget, hogy tudj ismerkedni sok emberrel, és egyszercsak lesz valaki
ez így megy, nem máshogy
Kedves kérdező!
Ha ez a kérdés valóban tükröz téged akkor nagyon el lehetsz keseredve ezen a téren. Nem tudom milyenek a testi adotságad mert a közhiedelemmel ellentétben ez az ami először szimpatikussá tesz minket egymás szemében, de való igaz, hogy a belső kisugárzás sokat lendíthet bárkin.
Képzeld el hogy több lány jár a cipődben mint gondolnád. Sokan vannak akik habár szépnek mondhatóak vagy csak átlagosnak nem találnak maguknak senkit. Ez persze kettőn áll.
Először is áll rajtad. Hol máshol is kereshetnénk a megoldást elsősorban mint a saját fejünkben. Azt javaslom hogy kerülj először egyenesbe magaddal. Ha ezzel nincs problémád akkor keresd meg az okokat hogy mi is lehet a probléma. De előfordulhat hogy eddig csak nem volt szerencséd olyan társaságoz amelyikben teljesértékű tagnak érezhetted volna magad.
Vizsgálódj kicsit a saját házad táján és ha kell próbálj meg változtatni azokon a dolgokon amik közelebb segíthetnek a társaságtaláláshoz. PL hozzáállásodon az emberekhez férfiakhoz barátokhoz ismerősökhoz.
A második lépés lehetne, hogy elkezdessz ismerkedni. Ennek rengeteg fajája van s a legnagyobb merítést a neten végezheted. Vesd ki a hálód és várd hogy beleakadjon a hal. Bárki bármit mondjon igen is lehet normális emberekkel találkozni vagy olyanokkal akikkel kijöhetünk.
Ha tisztában vagy magaddal akkor ki tudod majd szűrni hogy kikkel is állsz le vagy kiket utasítassz el. De ehhez kell egy egészséges önbecsülés és öntudat hogy ne várj jobban mint amit megtartani tudnál.
Ridegnek hangizhat de sajnos így van. Sokan túl akarnak lőni magukon és persze hogy nem sikerül. Természetesen ez nem jelenti hogy be kell magad betonozni egy skatujába. A szintek átjárhatóak. :D
A magam példáját tudom felhozni.
Kb 15 éves koromtól elkezdtem növeszteni a hajam és hát 19 évesen vágattam le. Gondolhatod hogy a négy év alatt enm akadt horogra senki. Levágattam, elkezdtem edzeni ahogy időm engedte s most már szerencsésnek mondhatomm agam mert egyre jobb kilátásaim vannak.
Társalgásról.
5-19 éves korom között rengeteget chat-eltem neten. De tényleg volt hogy 5-6 órákat estébe nyúlóan. Ennek eredményeként szerintem legalább 600-1000 emberreel találkoztam s megtudtam ki is azok akikkel igazán el tudom tölteni az időm. Megtaláltam azt az embertípust akivel jól érzem magam s innentől ezt kerestem. Nem mellesleg a fogalmazáskészségem is fejlődött és új fordulatokkal élményekkel gazdagodtam.
Emellett néhány emberrel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Sokak meg is találják a szerelmet és téves azt hinni hogy csak a neten beszéltek, én is találkoztam már néhány chat-es emberrel az életben is.
Szóval szerintem bővitened kellene a teret, amin keresel.
Természetesen ez ne jelentse azt hogy kiszakadsz a valódi élet valódi kihívásaiból s azt hiszem rossz, hogy nem is kihívásokról beszélünk. Vedd ezt kalandnak vagy szórakozásnak. Légy vidám s az elutasítás nem azt jelenti hogy ronda vagy használhatatlan lennél hanem azt hogy annak az illetőnek nem jöttél be. Megesik, tovább lépsz, keresel újakat. Ha ismeretlen akkor úgysem talákoztok többet, akkor pedig mindegy hogy mit is válaszol. Így csak nyerhetsz.
Arról pedig lebeszélnélek hogy kiadd magad. Nézd meg azokat a csajokat akik ribanc hírében állnak, az ő életük sz@rabb és sokkalta üresebb mint a tiéd. Nem mellesleg a ribanc jelzőt elég nehéz lemosni és elfeledtetni.
Szóval tartsd magad de tégy néhány lépést előre az ügy érdekében mert a herceg fehér lovon csak mítosz vagy inkább fehér holló.
És eseteleg azért ne legyen rossz érzésed hogy lemaradnál valamiről is. Gondolj inkább arra hogy míg egyesek 20 éves korukra kiélik magukat és kvázi kiégnek te majdem felnőtt fejjel és érzésekkel tapastalhatsz meg csodás dolgokat. ( nem egy embert ismerek pl aki a fél tinédzser korát végigbulizta végig itta és annak rendje és módja szerint nem is emlékszik rá) A magam részéről szeretném végigélni minden pillanatot az életemből. Mert az idő az egyetlen amiből végesen állunk ezen a földön.
Szóval csak nyugalom. Rendben lesz minden! ;)
21/F
Megérné, visszaadná a büszkeségem. Állítólag qrvából lesz a legjobb feleség. :)
Nincs baráti köröm, nem furakszom oda ahol nem igénylik a társaságom. Amúgy az is bennem van ha eddig nem kellettem akkor már ne is kelljek. Úgyis hülyeség az egész szerelem dolog.... Vak idealistáknak való.
nehogy!!!ezért ne legyél ribanc, kéne neked egy normális kapcsolat aztán akkor nem fordulnának meg ilyen fazsságok a fejedben
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!