Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy rendes visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?

Figyelt kérdés

Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...

20/l

2011. máj. 25. 22:22
 71/98 A kérdező kommentje:
XD, miért van még valaki aki 100-as az emberek közül?... :D :D
2011. máj. 28. 19:38
 72/98 anonim ***** válasza:
Igazából én sem vagyok százas, mert 84-es vagyok! :)
2011. máj. 29. 11:22
 73/98 anonim ***** válasza:

tegnap 19:38

Ezen az oldalon senki nem 100-as!

2011. máj. 29. 14:57
 74/98 anonim ***** válasza:
Na na na batmaaaan
2011. júl. 20. 13:27
 75/98 anonim ***** válasza:

hali,

mindenek előtt legyen pozitív a gondolkodásod, és próbálj jókedvű lenni, mosolyogni.. ha ez összejön, akkor életvidám csaj leszel.

csak az életvidám csajokat keressük, a "megkeseredetteket" általában elkerüljük.

Én Miskolcon lakok, ha gondolod írj privátot. Ha nem jön össze -vagy netán zavar a -4évem- akkor max lesz egy barátod. Azt mondtad nem igazán bővelkedsz benne.

fel a fejjel ;)

2011. júl. 20. 13:41
 76/98 A kérdező kommentje:
13:41 Hogyan és mitől legyek életvidám ha senkinek nem kellenék, mint barátnő, de talán még kihasználni sem. Mitől ne legyek megkeseredett? Talán örülnöm kéne, hogy egy undorító féregnek érzem magam mert mindig mások kellenek én meg mindig le vagyok ejtve, egyik árnyékába se léphetek. Mások mindig többet fognak érni, addig amíg nem leszek egy kavarós ribi.
2011. júl. 20. 13:51
 77/98 anonim ***** válasza:

Látom nem értetted meg amit írtam. Tanulj meg boldog lenni barát nélkül, s közben fogadd el magad. Ezután lehet csak barátod.

Ha Te nem fogadod el magad, más hogy tegye meg ?

Őszintén kérdem, hogy merre laksz?[esetleg Miskolchoz képest] mert nagyon szívesen beszélgetnék veled élőben is akár.

2011. júl. 20. 13:54
 78/98 A kérdező kommentje:
Pápán élek. Úgyhogy élőben biztosan nem fogunk beszélni.
2011. júl. 20. 13:59
 79/98 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen messze laksz tőlem. Nagyon szívesen ismerkedtem volna veled.

Egyébként megértetted a lényegét a mondandómnak ?:)

2011. júl. 20. 14:03
 80/98 A kérdező kommentje:
Meg, de ez most képtelenségnek tűnik. Pokolian szarul vagyok. Kimozdulni kizárólag azért megyek bárhová is, hogy társat találjak. Így elég nehéz egyedül boldognak lenni. Egyetlen dolog ami éltet, hogy kelljek valakinek bármire is.
2011. júl. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!