Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?
Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...
20/l
"És mit nyerek ha küldök képet?"
Tanácsot tudok adni. Én még ilyen önbizalom hiányos lányt nem láttam. Jöhet az a kép, rosszabb már úgysem lesz. :)
Nem tudom.. Első és utolsó szerelmes levelet általánosban kaptam. :D Nem mostanában volt már az... :D
Meg egyet írtak a lányok szívatásból egy másik fiú nevében, de azt nem számolom. Jó fejek, mi? :D
Némi összefoglalás:
Szívesen ismerkednél, akár csak szexért is, részegen, bármit megtéve, csak, hogy valaki számára akár csak ideiglenesen is de fontos legyél.
Vagy, ha tudhatnád, hogy tetszel valakinek, kívánna valaki, annak bármit megtennél.
DE: itt már nem ismerkedsz, mert felismernének, annyi emberrel leveleztél, találkoztál, illetve küldtél nekik képet?
Aki érdeklődik azzal kapcsolatban szkeptikus vagy, illetve kijelented, hogy ő túl fiatal hozzád, bár akár játékszer is lennél, de csak ha helyben van, mert, mit ér az egész, ha nem is találkoznátok.
szóval: vagy csak unatkozol, és itt jó helyet találtál az idő eltöltéséhez, vagy, nagyon depressziós vagy, akinek semmi se jó.... ebben az esetben javasolnám, hogy holnap feküdj ki a napra, egy üveg hideg sörrel, vagy üdítővel és próbáld meg jól érezni magadat csupán a semmittevés, kellemes idő végett!
Egyébként merre élsz?
Ugyan miért lennél jelentéktelen senki?
(mellesleg olyan 70-30 arányban szavazok arra, hogy te mondanád nekem, hogy nem kellek)
00:34, én sem tudok kiigazodni magamon.
Amúgy aki ír annak elárulom, hogy honnan írok, de csak olyan írjon aki komolyan is gondolja, hogy akar valamit bármi is legyen az.
Attól függ, hogy mire kell nekem a másik. Ha kapcsolatra akkor tényleg megválogatom.
Azért lennék jelentéktelen senki, mert eddig senki nem kívánt és szeretett mindenkinél jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!