Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy rendes visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?

Figyelt kérdés

Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...

20/l

2011. máj. 25. 22:22
 21/98 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez a büszkeségeden bármit is javíthatna. Hosszú távon legalábbis biztosan nem. Megéri?
2011. máj. 25. 23:07
 22/98 anonim ***** válasza:
Komolyan büszkévé tenne, ha néhány idióta tajtrészeg legalja faszi leszopatna egy sufniban?? Én pont arra vagyok büszke, hogy nem süllyedek le az ilyen lányok szintjére. Ne becsüld már le magad ennyire!
2011. máj. 25. 23:07
 23/98 anonim válasza:
100%

nehogy így gondold

a szerelm csodálatos dolog. Mikor rágondolsz a párodra és elönt a melegség és egyben a vágy hogy lásd halld érezd együtt szívjátok a levegőt. Atölelhesd.

Olyan érzelmi kapocs amit nem lehet elfelejteni és amely feltölt és kitartás ad.

Mondhatnám fény az éjszakában és ha egyszer érezted nem tudod hogy eddig hogy tudtál nélküle.

Lehet szentimentálisnak hangzik de én így éltem meg :)

2011. máj. 25. 23:08
 24/98 anonim ***** válasza:
100%

A qurvából a legjobb feleség nem a ribikre vonatkozik, hanem a hivatalosakra. A legtöbb hivatalos meg nem azért csinálja mert szereti, és elég szar dolog. Meg ha így valaki elveszi őket később, és kimenti őket a prostitucióból, annak lesznek a leghálásabbak.

Gondolom azért nem pénzért, hivatásból akarnád csinálni...

2011. máj. 25. 23:14
 25/98 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy kamu, ami pedig nagyon reális a lehetőség, akkor itt máris találsz olyan srácokat akik szívesen ismerkednének veled. Csak beszélgetned kell velük.

26 ff Pest

2011. máj. 25. 23:17
 26/98 A kérdező kommentje:

"Vedd ezt kalandnak vagy szórakozásnak." Nem tudom, ez csak kínszenvedés lehet... Nem tudok szórakozni, képtelen vagyok elengedni magam. Legyek vidám, na már ettő jobb kedvem lett annyira nevetséges... Egyedül, szeretet nélkül, kapcsolat nélkül? "elutasítás nem azt jelenti hogy ronda vagy használhatatlan lennél", nekem ezt jelenti, gyűlölöm magam amiért nem kellek amiért ilyen visszataszító vagyok. Hogy lehet egyáltalán feldolgozni, hogy mindenki más elég jó csak én nem? mi mást jelenthetne, nem kellek az az én hibám, változtatni kell bármilyenre is, hogy egy kicsit is kelljek bármire is. Persze, hogy nem jövök be ha egyszer valami olyan gond van velem ami miatt senki nem akar tőlem semmit. És akkor ne gyűlöljem magam. Jó vicc...

Megérné. Akkor bizonyítottam, hogy kellek valamire. szórakoztatna is hogy legalább erre jó voltam, legalább érezném, hogy kívánnának, ez felbecsülhetetlen dolog lenne.

Nyáladzástól pedig felfordul a gyomrom, azt sem tudom elviselni ha egy pár a közelembe puszit ad a másiknak. Ő mivel érdemel többet?

Nincs kizárva. Még nagyobb bizonyíték lenne hogy lehet kívánni hogy ha még fizetnének is értem. Nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy kívánnának.

Bocsi ha valakit megbántottam és köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. máj. 25. 23:18
 27/98 anonim ***** válasza:
Mi az a gond veled? Valami konkrét, vagy csak úgy érzed?
2011. máj. 25. 23:20
 28/98 anonim ***** válasza:
71%
Egy olyan kapcsolatban nem a te személyedet kívánnák, hanem a puncidat meg a szádat. Nagy csalódás lenne neked...
2011. máj. 25. 23:21
 29/98 anonim ***** válasza:
Áá, én se kellek senkinek. Akkor már 2-en vagyunk. A legtöbb kapcsolat körülötted meg úgyis egy álszent színjáték, mi annál jobbat érdemlünk. :D
2011. máj. 25. 23:22
 30/98 A kérdező kommentje:

Az a gond velem, hogy még nem szeretett és nem kívánt senki és ebbe lassan belebolondulok.

Az is szép elismerés lenne ha a testemet kívánnák.

"A legtöbb kapcsolat körülötted meg úgyis egy álszent színjáték, mi annál jobbat érdemlünk" Ezt hogy érted?

2011. máj. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!