Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy rendes visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy rendes visszahúzódó lánynak esélye sincs arra, hogy kelljen szexre, szerelemre, kihasználni, barátnőnek vagy egyáltalán bármire, akkor változzon egy mindenkivel kavaró ribanccá?

Figyelt kérdés

Ha ez kell, hogy kelljek bármire is akkor bármit megteszek. Ha az kell akkor részegen fetrengek még meg is engedem, hogy bárki átmenjen rajtam vagy idegen férfiakat szopkodok a sufniban. Ugye így már kellenék legalább valamire?...

20/l

2011. máj. 25. 22:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
(14.16) Akkor írj később, bármikor. Egy képet azért küldenél? Ahhoz nem kell nagy lelkierő. Nem hiszem el, hogy annyira ronda lennél, hogy ne lehetne valamit kezdeni magaddal.
2011. júl. 20. 15:03
 92/98 anonim ***** válasza:
Július 5-én küldtem neked egy mailt, tényleg nem jött meg??
2011. júl. 20. 15:06
 93/98 A kérdező kommentje:
Nekem nem jött gyk-s mail.
2011. júl. 20. 21:22
 94/98 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a gmail spam szűrőjében landolt véletlen?
2011. júl. 20. 22:09
 95/98 A kérdező kommentje:
5.-én 1 mailt kaptam, de azt nem ez a kérdés miatt.
2011. júl. 20. 22:54
 96/98 anonim ***** válasza:

"Kimozdulni kizárólag azért megyek bárhová is, hogy társat találjak. Így elég nehéz egyedül boldognak lenni. Egyetlen dolog ami éltet, hogy kelljek valakinek bármire is."

Nos, ez így nem fog működni. Senkinek nem kell egy boldogtalan ember. Senkit nem lehet azért tartani, mert ő majd boldoggá tesz. Ki a fenének van ahhoz kedve, hogy bebizonyítsa neked, hogy nem vagy ronda, hogy értékes vagy, hogy szerethető, hogy kellesz neki, és még sorolhatnám. Erre senki nem vágyik. Ha mindenkinek csak más kell annak egy oka van, az hogy boldogtalan vagy, és mint valami rossz mágnes nem vonzod, hanem taszítod az embereket.

2011. júl. 20. 23:00
 97/98 anonim ***** válasza:
Elküldtem az előbb újból a mailt, remélem ez már nem veszik el az internet útvesztőjében :)
2011. júl. 20. 23:34
 98/98 anonim ***** válasza:
4 év elteltével történt valami változás?
2015. szept. 12. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!