Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám írt az új szomszéd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám írt az új szomszéd, hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés

A szomszédba költözött az albérletbe egy férfi, egy kutyával. A szüleimmel ma összefutottunk vele, de apám alkesz, összebeszélt neki mindent. Elkérte a számunkat, hogy majd megkeres, ha kell segítség, mert nem ismer senkit.

Alig értem haza, már ott volt az sms, hogy írt viberen írtam, nem használod, valamikor le volt töltve, de most egy cseretelefonom van.

Szerintem bejöttem neki, de én most nem szeretnék összejönni senkivel, van elég gondom. Illetve a szüleim, pláne anyám belezavarodna, ha találkozgatnék vele (huszonéves vagyok). Mit írnátok neki vissza? Vagy ne írjak neki vissza?

tegnapelőtt 20:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
40%

Te valami fogyatékos nő vagy?

1) a friss ismeretlen szomszédnak nem adjuk meg a számunkat

2) a kutyája az ő gondja, nem másé

3) ha nem akarsz vele beszélni, akkor miért rugózol a nyomorult viberen?

4) ha felhív és terhes a hívása, akkor elköszönsz és leteszed.

Nehezen tudom elképzelni, hogyan tudsz önálló életet élni ilyen debil felfogással.

tegnap 16:38
 32/33 A kérdező kommentje:

A hülye apám mondta, azt sem tudjuk, kicsoda, de ők nem értik meg. Még meg is hívták magunkhoz. Csak arról volt szó, hogy ha segítségre lenne szüksége, akkor felhív. Egyébként hála isten nem keresett azóta.

Amúgy nekem az egész alak fura, csak éjszaka mozgolódik, meg többször csinálja, hogy megy éjszaka és autózik egyet fel és le az utcán. Nem szimpatikus.

Egyébként ugyanilyen szomszédból lett pár éve évekig tartó zaklatás, akkor a szüleimet környékezte meg. Ezért is vagyok óvatos ilyenekkel.

tegnap 16:47
 33/33 A kérdező kommentje:
Egyébként leszedtem újra a Vibert, nem látom, mit írt.
tegnap 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!