Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám írt az új szomszéd, hogyan koptassam le?
A szomszédba költözött az albérletbe egy férfi, egy kutyával. A szüleimmel ma összefutottunk vele, de apám alkesz, összebeszélt neki mindent. Elkérte a számunkat, hogy majd megkeres, ha kell segítség, mert nem ismer senkit.
Alig értem haza, már ott volt az sms, hogy írt viberen írtam, nem használod, valamikor le volt töltve, de most egy cseretelefonom van.
Szerintem bejöttem neki, de én most nem szeretnék összejönni senkivel, van elég gondom. Illetve a szüleim, pláne anyám belezavarodna, ha találkozgatnék vele (huszonéves vagyok). Mit írnátok neki vissza? Vagy ne írjak neki vissza?
Légy rövid és egyenes. Nem baj ha megsértődik, ő baja; normális ember eleve nem tolakodik.
"Szia, nem adtam meg neked a számom, ezért kérlek, ne keress. Nem fogom tudni etetni a kutyát, ha elmész, és sétáltatni sem szeretném. Kérlek, a továbbiakban ne írj."
(Szegény kutya érdekében, hogy a gyökér már most keressen valakit, aki majd tudja etetni)
De én adtam meg neki, csak nem ilyen céllal, arról volt szó, csak ha elutazik, akkor hív fel, bár nem tudom, mit írhatott viberen.
Mondjuk be is aludtam, most már amúgy 9 óra nem írok neki vissza. Esetleg holnap.
Egyébként én oda sem akartam menni, a hülye apám ötlete volt, hogy ismerkedjünk össze.
Ma már nem írok semmit, mert este van. De nem gondoltam volna, hogy keresni fog, arról volt szó, csak ha elutazik, bár nem tudom, mit akart, lehet semmit. Fuuu, de nincsen kedvem most ehhez.
"azért kérte el a számomat, mert ha elutazik, akkor majd szól, hogy etessem meg a kutyát,"
Akkor MAJD, AMIKOR utazik, előtte kéne szólnia. Biztos nem adtam volna meg a számom. Meg eleve mi az, hogy hót ismeretlenül rád testálja a kutyát. Eszem megáll!
Én sem értettem, mert ha ismerjük egymást oké, de így, aztán ha elveszik a kutya, meg miért nem viszi magával.
Először apámét adtam meg, de neki az enyém kell. Én eleve odamenni se akartam.
Amúgy alapból tudtam mit kell csinálni ilyen helyzetben, de ez most. Meg ha még tetszene is, se mentem volna át este. Meg most este 9-kor nem írok neki, ha meg nem ismerkedek, akkor az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!