Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted tetszem a szomszédasszonynak?
Figyelt kérdés
Egymás mellett lakunk sorházas részen. Kb 1 éve költöztek ide, kb velem egy idős házaspár (30).
A szüleim jóba lettek velük, de én még soha nem beszéltem a szomszéd nővel. Az anyukám éppen átment mikulásra és küldött nekem egy kis csokifigurát (azt mondta anyámnak, hogy küld nekem is egy mikulást). Ez azt jelenti, hogy tetszem neki?
dec. 28. 14:51
3/11 anonim válasza:
Csak egy gesztus ..de kitudja mi lehet mogotte ????
4/11 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy jóban van a szüleiddel és volt annyira kedves, hogy a gyereküknek is küldött egy kis csokit. Akkor is küldött volna ha 10 éves kislány lennél.
5/11 anonim válasza:
Szerintem le akarja cserélni a pasiját ès hozzád akar menni, csak fèl ezt így kimondani...
Jah,neeem...
7/11 Noren1989 válasza:
Szerintem nem tudom, de jobb, ha kivered reà.
8/11 anonim válasza:
No, és szüleidtől is kaptál Mikulást az életed során? Lehet nekik is tetszel?
9/11 anonim válasza:
Szerinted milyen alakú a Mikulás..? Ebből érthetnéd, hogy aki egy ilyen fallikus tárgyat küld neked, az szexre hajt.
10/11 Noren1989 válasza:
Szerintem Nyuszi alakú, max àtcsomagolom 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!